MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

martie 09, 2020

Ierarhia Rețelei Agartha




Toate ierarhiile menționate mai sus lucrează îndeaproape și în colaborare totală cu ierarhiile Pământului Interior, care sunt implicate în asistarea Ascensiunii planetei și umanității. Cine este responsabil și cum funcționează nu este bine cunoscut locuitorilor de la suprafață. Permiteți-mi să menționez câteva.

Ierarhia rețelei Agartha este responsabilă pentru guvernele interioare ale pământului, diferite civilizații și Orașe ale Luminii. Maeștrii Înțelepciunii din Frăției Shamballa se preocupă de evoluția locuitorilor de la suprafață. Prea iubitul Sanat Kumara își deține sediul de autoritate pe această planetă la retragerea sa în Orașul Shamballa, un oraș pământesc interior al luminii.





Telosienii sunt foarte implicați în acest moment în a ajuta Pământul și umanitatea în procesul Ascensiunii. Ei au fost instruiți să ne învețe, când vine timpul, să construim propriile noastre orașe de Lumină pe suprafață și pentru a forma propriul nostru guvern Dumnezeu, modelat după conceptele de Lumină și Iubire, care au luminat toate civilizațiile din tot universul. Ei sunt mentorii noștri din prezent și viitor care ne va învăța principiile conștiinței lui Hristos în acțiune și aplicare. Îi dau noul titlu de "Mentori ai Conștiinței Hristos", că ei au întruchipat acest lucru pe deplin în viața lor de zi cu zi.

În ultimii câțiva mii de ani, aceste nume nu au fost cunoscute, iar oamenii de pe Pământ nu au avut acces la extraordinara asistență disponibilă, prin apelarea la aceste minunate Ființe ale Iubirii care ne ajută și ne călăuzesc pe drumul nostru spre Eterna Libertate prin procesul Ascensiunii. Fie ca toți să fiți binecuvântați de aceste nume! Folosiți-i cu respect și recunoștință profundă. Vă va servi bine.


Cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J
Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!