MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

decembrie 09, 2019

Maria Magdalena - Preoteasă a Focului Sacru


   


  • În Atlantida, Nada a servit ca preoteasă în Templul Iubirii. Sisteritatea acestui templu a îndreptat vindecarea prin iubire, prin folosirea luminii razelor pentru cei care au cerut și le-ar putea primi oriunde pe Pământ. Templul acesta a fost modelat după un trandafir, fiecare petală fiind o cameră. El rămâne încă în eter, până în ziua de azi.

  • Lady Nada a fost, de asemenea, o mare preoteasă în templele lui Isis și a primit o formare în deplină măiestrie asupra mai multor variante de realizări anterioare prin faptul că a evoluat şi în "școala misterelor". Aceste școli misterioase nu mai există astăzi; ele vor fi probabil restaurate în noua energie după Înălțarea Pământului în cea de-a cincea dimensiune.

  • Ca Maria Magdalena, ea s-a întrupat cu flacăra ei geamănă, Isus, în misiunea sa ca "întruparea lui Hristos". Ea a devenit iubita şi însoțitoarea lui, în a-i susține pe deplin misiunea. Sananda mi-a spus că povestea din biblia nunții de la Cana este adevărata poveste a căsătoriei sale oficiale cu Maria Magdalena.

  • Este extrem de important ca acest Adevăr să fie dezvăluit acum, că Maria Magdalena a fost o înaltă inițiată și preoteasă a Focului Sacru în timpul ei cu Isus. Avea un grad foarte înalt de evoluție. Împreună cu Mama Maria, ea a fost împreună cu El pentru a ţine energiile Divin Feminine în numele său în timpul slujirii sale în Țara Galileii și la răstignirea lui. Nu era cu siguranță "păcătosul și prostituata" ilustrate de cărturarii bisericilor timpurii. Această negare a divinului feminin este una dintre cele mai mari minciuni care a fost impusă nedrept şi imprimate în conștiința omenirii în ultimii 2000 de ani.

Ea a fost discriminată pe nedrept de către "părinții bisericii" timpurii în încercarea lor de a supune, încă o dată, energiile femininului divin peste generațiile viitoare. Ei au căutat să mențină controlul asupra a ceea ce se temeau de el, de cele mai multe energii ale "Mamei Divine", pe care Maria Magdalena le reprezenta împreună cu Mama Maria, mama lui Isus. Ambele au primit inițieri foarte înalte în Templele lui Isis și au avut nivelul necesar pentru a menține acea energie în timp ce Isus își îndeplinea Misiunea sa Sacră. Este timpul ca omenirea să-și deschidă inimile spre energiile iubitoare ale Mariei Magdalena, văzând-o pentru cine este ea cu adevărat, și uitând minciunile inventate cu rea intenţie împotriva ei.

The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere Suzi Mirea


Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!