MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

decembrie 26, 2019

Legea Divină a marelui "EU SUNT"




Exista atât de multe instrumente la dispoziția voastră, pe care le-ați putea folosi ca să vă ușurați viaţa, să vă accelerați transformarea şi evoluția. Trebuie doar să le cunoașteți şi să începeți să le folosiți, cu perseverenţă, în viaţa cotidiană.

Când doriți să vă vindecați - şi pentru a reuși să o faceți - aveți nevoie de Flacăra Reînvierii, care vă va aduce în corp o frecventă mult mai înaltă decât cea pe care o aveți deja. Voi nu vă doriți o vindecare temporală, superficială; cu toții doriți ceva permanent şi înălțător. Va doriți un tip de vindecare care să vă reconecteze mai conștient cu ființa divină care sunteți - şi care este, de fapt, sursa absolută a tot ceea ce doriți. Voi vreți ca vindecarea voastră să vă poată reflecta şi exprima din nou Divinitatea, natura voastră primară. Este dreptul vostru din naștere, ca vlăstar al lui Dumnezeu.

Când Maestrul Iisus a spus: "EU SUNT" Reînvierea şi Viaţa", el nu vorbea despre Sinele Lui uman în întrupare. El vorbea despre legea Divină a marelui "EU SUNT", care trăiește în Inima Sacră a fiecăruia dintre voi, respectiv Sinele Divin, neexprimat încă pe deplin în starea voastră actuală de conștienţă. El știa cum să-l exprime, deoarece era complet conectat la Esența Sa Divină. Trebuie să înțelegeți că Flacăra Reînvierii este o energie pe care o puteți folosi cu ușurința în beneficiul vostru, concentrându-vă asupra ei, invocând-o şi începând să vă jucați cu ea. Fiți creativi!

Grupul - Pare extraordinar. Până când nu a menționat-o Aurelia, nu mai auzisem despre ea. Cum putem să o folosim în mod real şi să o facem să acționeze în viețile noastre?

Adama - Ea este unul dintre principalele atribute ale Lui Dumnezeu. Vă puteți "reînvia" stare financiară, corpurile, armonia familiară şi puteți reînvia foarte multe domenii pe care doriți să le extindeți în viaţă. Energiile reînvierii nu sunt în nici un fel limitate.

Puteți folosi cuvintele "EU SUNT", știind că este aspectul vostru nelimitat, sau ați putea spune ceva de genul:
       "Din Dumnezeul ființei mele, cer să primesc acum o mare infuzie din Flacăra Reînvierii, în fiecare atom, celulă şi electron din corpul meu fizic şi emoțional, precum şi în toate corpurile mele subtile. Aș dori ca toate aspectele vieții mele să se vindece şi să reînvie. (Numiți alte lucruri care doriți să renască, cum ar fi: starea financiara, talentele, amintirile, armonia etc.)"

Nu există  absolut nici o limită în ceea ce privește utilizarea acestei energii. Dacă există lipsuri într-un domeniu din viata voastră, dacă trupul nu a ajuns încă într-o stare de luminozitate şi nemurire, dacă nu manifestați încă frumusețea, tinerețea şi perfecțiunea Divină absolute, înseamnă că electronii ce compun structura voastră fizică suferă încă de niveluri de distorsiune. Chemați Flacăra Reînvierii, pentru a vă veni în ajutor şi pentru a vă sprijini. Adama


Cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J
Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!