MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

septembrie 02, 2019

Ce inițieri s-ar putea face în timpul lucrului cu Raza Iluminării?




       Aurelia - Ce inițieri s-ar putea face în timpul lucrului cu Raza Iluminării?


       Adama  

       Vor fi inițieri în a deveni conștienți de toate credinţele eronate ce le ai despre tine, şi care ți-au ocupat conștiința și vă ţineau în durere și limitare atât de mult. Ieşi din ignoranță și unește-te cu Mintea Lui Dumnezeu. Pe măsură ce vă integrați și vă perfecționați cu Raza Iluminării, poți invoca Mintea Lui Dumnezeu să-şi facă lucrarea perfectă în mintea voastră transformată și să evolueze.

       Există creierul uman și există Mintea Lui Dumnezeu, care nu este exact la fel. Mintea Lui Dumnezeu reprezintă o conștiință universală care știe totul și nu deține nici o limitare. Creierul uman este guvernat de eul uman și este imprimat cu temeri, limitări și credințe eronate despre sine. A fost modificat de ego-ul uman cu temerile sale și de conștiența separării. Cu toate acestea, a fost un instrument pentru evoluția voastră și v-a ajutat bine.  Mintea ta umană, așa cum evoluează, este destinată să se unească în cele din urmă cu Mintea Lui Dumnezeu. Nu intenționați să scăpați de ea cum ar dori unii dintre voi să facă. Este al tău și trebuie să o dețineți ca un aspect integral al ființei voastre.

       Ceea ce trebuie să faceți, să transformați prin cunoaștere corectă, ințelepciune adevărată şi prin renunţarea la toate credinţele voastre vechi care nu vă mai servesc şi vă menţin în limitare şi ignoranţă. Dacă faci această lucrare interioară pentru a crea transformarea ta, ego-ul va evolua, de asemenea, să se unească şi să fuzioneze cu Mintea Lui Dumnezeu prin acţiunea infuziei de iluminare. În procesul Ascensiunii, toate aspectele legate de tine, inclusiv mintea umană şi ego-ul, vor fi unite complet cu Mintea Lui Dumnezeu şi toate atributele divinităţii voastre.

       Consideră-l un proces continuu pentru eternitate, deoarece va exista întotdeauna un alt nivel, și altul, pentru a deschide și a învăța de la... Este necesar să te predai procesului pe care tu îl faci, pentru a-ți deschide mintea, inima și toate aspectele ce ţine de voi şi divinitatea voastră, şi care nu se poate întâmpla peste noapte. Aceasta este călătoria voastră pe care ați creat-o și aţi planificat-o  înainte de întrupare, pentru a atinge obiectivele pe care le-aţi stabilit pe calea evolutivă.

       Treptat, veți integra cunoștințele, înțelegerea și înțelepciunea de care aveţi nevoie în conștiința voastră. Pe măsură ce faceți acest lucru, la un moment dat vălul se va ridica și vă veți uni mintea cu plinătatea Minții Lui Dumnezeu. Dacă nu doreşti să-ţi faci temele şi ai ales să rămâi în starea ta actuală, menţinând conceptele eronate şi sistemele de credinţă, este alegerea ta; nimeni nu te va forţa să intri în ea. Fiţi conştienţi, de asemenea, că va trebui să trăiţi cu consecinţele de a fi reţinut în evoluţia voastră, în timp ce alţii pe care îi cunoaşteţi şi îi iubiţi vor fi ridicaţi la nivelul următor.

       Evoluţia voastră este scopul principal pentru încarnarea voastră, şi aceasta vă cere voinţă şi, eforturile voastre de a vă angaja pe deplin în ea. Pur şi simplu nu se întâmplă automat. Este într-adevăr o dorinţă a sufletului şi trebuie să devină cea mai mare şi profundă dorinţă de concentrate a întrupării voastre. Acest lucru nu înseamnă că nu vă puteţi bucura de a treia dimensiune. De fapt, este necesar să vă iubiţi şi să vă bucuraţi de viaţa voastră cea mai înaltă; totul trebuie integrat ca unul. Transformarea voastră acum în acest moment prin tranziţia Pământului necesită angajarea şi participarea deplină.


Raza Iluminării - cu Adama şi Lord Lanto - The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea



Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la inimă la inimă cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!