MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

august 21, 2019

Planeta și umanitatea au ajuns la sfârșitul unui ciclu cosmic major


Adama ne vorbește despre Flacăra Albastră a Voinţei Lui Dumnezeu. El explică beneficiile spirituale de predare în faţa Voinței Divine și oferă o minunată meditație, în care să avem o mai mare înțelegere a cuvântului "predare".


       Aurelia
       Simt în interiorul meu o mare emoție pentru că știu că ceva mare este în devenire pe această planetă. De asemenea, știu că energia se schimbă destul de rapid și acum vălul de separare între dimensiuni este subțiat treptat. Maeștrii Ascensionaţi se află în imediata proximitate și cresc contactul personal cu noi, mai mult decât oricând înainte de mii de ani. Dacă comparăm cum s-au folosit lucrurile fie când eram copil, fie în vârsta de douăzeci de ani, la modul în care sunt acum, este destul de argintie linia care se formează la orizont. Chiar dacă norii întunecaţi nu sunt încă complet spulberaţi, toată lumea începe să simtă schimbările. Asta este ceea ce doresc să împărtășească.

       Pe măsură ce permitem ca această desfășurare să aibă loc, cuprinzând toți pașii, există multă magie în ea. Mi-a trebuit o vreme să văd și să o simt, dar acum simt cu adevărat și știu. Cei dintre noi care lucrăm, ca profesori, în mod direct cu ființe din cealaltă parte a vălului, sunt aici pentru a arăta calea către cei care doresc să creeze o lume mai bună decât una cu care ne-am obișnuit. Dar, în cele din urmă, viața ta este călătoria ta și indiferent cât de multă asistență este oferită, nimeni nu poate să-şi asume, călătoria pentru tine.

Următorii 5 până la 6 ani vor fi cei mai importanţi şi mai 
esenţiali ani în care s-a trăit vreodată pe această planetă.

Ei vor determina ceea ce vei deveni sau unde te vei duce 
sau vei fi în viitorul tău  cosmic.

       Planeta și umanitatea au ajuns la sfârșitul unui ciclu cosmic major. Pământul, împreună cu cel al omenirii care o alege, se îndreaptă acum într-un nou ciclu de evoluție iluminată. Și tu, ca un suflet care evoluează acum pe trupul ei, vă confruntați cu cele mai importante alegeri pe care le veți face vreodată. Acum trebuie să alegeți dacă vreţi să evoluaţi împreună cu Pământul într-o nouă realitate de iubire și lumină sau rămâneți în urmă pentru o altă rundă lungă de încarnări în cea de-a treia dimensiune. Depinde de tine dacă doreşti să experimentezi lumea nouă aici, sau să treceți la altă planetă tridimensională într-un alt univers, și să continui să experimentezi viața în modul în care este chiar acum aici, cu toate limitările și provocările într-o serie lungă de încarnări in cea de-a treia dimensiune.

        Pământul merită cu adevărat Ascensiunea Lui glorioasă. Clopotele de absolvire la un nou ciclu cosmic sună acum. La urma urmei, ea a arătat iubire infinită și toleranță față de omenire, care nu a demonstrat în schimb multă recunoștință. Ea şi-a oferit corpul, atât de necondiționat,  încât să ne permită oportunitatea de a experimenta liberul arbitru.

       Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem acum este: 
       Eu aleg să vin la următoarul nivel sau vreau să rămân în urmă? 
       Ce realitate alegi cu adevărat să creezi și să îmbrățişezi în cei câțiva ani rămași?

       Am auzit în mod constant oamenii spunând că sunt atât de prinși în viața lor de zi cu zi, asta atât cât pretind că vor să-și facă munca spirituală și vindecătoare în beneficiul din evoluția lor, este întotdeauna pusă la o parte pentru o altă dată. Ei spun: 

   "Ei bine, o voi face mâine sau luna viitoare, sau poate anul viitor când lucrurile se schimbă puțin sau când viața mea încetinește puțin. Atunci voi avea mai mult timp pentru vindecarea mea şi munca mea spirituală ".

       Îţi dai seama că timpul nu aşteaptă pe nimeni şi acum suntem atât de importanţi în pragul de schimbare? Ceea ce Maeştrii Ascensionaţi, Adama, Sananda, Maitreya, Arhanghelul Mihail, Saint Germain şi toţi ceilalţi maeştri ne spun că timpul este acum. Nu este nimic, şi nu vreau să spun nimic, mai important decât cel personal, spiritual şi vindecarea ta. Totul altceva este o distragere a atenţiei pentru a te ţine departe de "scopul real" al încarnării tale aici.

       Modificările pozitive pe care le-aţi dorit atât de mult vor deveni doar realitate în viaţa personală ca rezultat al acestei activităţi. Linia de jos, nu există nicio altă cale în jurul valorii sale. Nimic nu se va schimba în viaţa voastră dacă nu o schimbaţi singuri; aceasta este treaba ta. Aceasta este, ce ai venit aici să faci în această viaţă şi dacă nu vrei să o faci, nimeni altcineva nu poate să o facă pentru tine.

       Da, trebuie să participi la numeroasele obligaţii ale vieţii noastre de zi cu zi, dar în cele din urmă, ceea ce va conta cu adevărat şi va face diferența pentru tine în următorii câţiva ani nu este, ce ai făcut, doar ce-ai devenit! Contemplă acest lucru, Ceea ce facem noi vine şi se duce în trecerea timpului, dar ceea ce noi devenim, ca fiinţe divine, îmbrăţişând divinitatea noastră din perspectiva unei experiențe umane, rămâne cu noi pentru eternitate.

       Hmmm, Adama este aici. El așteaptă cu răbdare să finalizez discuția. Poate că el se întreabă cine a fost invitat să vorbească astăzi aici, el sau eu. ( Râde!)

.....  in continuare discursul lui Adama.....

The Seven Sacred Flames  - Aurelia L.J Discurs de la Adama cu Maestrul El Morya

Traducere  Suzi Mirea



Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

2 comentarii:

  1. Iubescmult pe Dumnezeu si pe isus Hristos care s-a jerfit pentru mine si pentru întreaga lume Amin!iubesc si tot ce ma înconjoara

    RăspundețiȘtergere

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!