MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

august 22, 2019

"Predarea" la voia divină



       Te simți că ai fost trădat și abandonat acum și în alte vieți, și intri într-o stare de spaimă. Aceasta este o problemă de bază care a făcut parte din scăderea iniţială a constiinţei. Separarea originală de Sursa Divină crează durere. Durerea a creat apoi lumea în care trăiți acum. Separarea este permisă pentru toate manifestările de individualizare necesare pentru a crea experiențele pe care le-ați  avut pe această planetă. Cum puteți cunoaște cu adevărat pe Dumnezeu și pe Sinele vostru ca fără să experimentaţi sentimentul de a nu-L cunoaște pe Dumnezeu? Ceea ce a început mai întâi ca o mică frică și îndoială, în cele din urmă a devenit o lipsă de încredere în Dumnezeu și în voi înșivă.

       Testul acum este, de a vă permite să aveți încredere în Divinitate din nou și pentru a inversa conștiința care a cauzat separarea de Dumnezeu pentru atât de mult timp. Universul este iubitor și un loc binevoitor, și vă va oferi totul vouă atunci când ai încredere.

       "Căderea" a avut loc treptat atunci când câteva suflete în întrupare au început să se întrebe dacă Dumnezeu va continua să le asigure acestora, în continuare. După câteva milioane de ani când Creatorul vostru întotdeauna a oferit totul pentru toată lumea, fără nici o greșeală, mulți oameni au permis ca îndoielile să se  înfiltreze în conștiință și au început să contemple pentru ceea ce se va întâmpla dacă s-ar opri brusc. Ei au permis să cadă în conștiința că dacă Dumnezeu ar înceta să mai ofere, ar trebui să înceapă să ofere pentru ei înşişi. Acest concept distorsionat a fost inițial deținut de doar câțiva și în cele din urmă a fost comunicată masei.

       Temerile care au dat naștere acestei lipse de încredere, cu timpul s-a amplificat din ce în ce mai mult, până când aproape întreaga rasă umană a renunțat complet la dreptul lor divin al întâlnirii. Restul este istorie.

       Predarea la Voia Lui Dumnezeu prezintă sufletului inițiativele și oportunitatea să restabilească acest drept divin. Aceasta este ceea ce trebuie să vindecați acum, acea lipsă de încredere. Pentru a face acest lucru e nevoie de curaj și angajament. 

       Îndepărtarea acelui doc a ceea ce este cunoscut în apele statice ale necunoscutului este ultimul act de încredere. Lăsați-vă inima şi ascultaţi-vă chemarea sufletului vostru și veţi cunoaște alegerea pe care o puteţi face acum. Veți cunoaște adevăratul scop aici pe pământ în acest moment de accelerare și evoluţie. 

       Când ați ales să nu aveți încredere, Dumnezeu v-a permis experiența și toate consecințele care au venit cu această alegere, astfel încât să puteți învăța din înțelepciunea sa.

       Temerea că oamenii au încredere în Dumnezeu este de a-şi face angajamentul față de Sinele voastru Superior că vrei să te întorci acasă, pentru ascensiunea ta și să îți câștigi măiestria. Acest lucru necesită curățarea tuturor problemelor creației voastre umane. În proces, Sinele vostru Superior aduce în experiența voastră tot materialul umbrei pe care l-aţi creat de-a lungul vremurilor. Aceste aspecte trebuiesc examinate pentru a vă oferi oportunitatea de a face noi alegeri în iubire și încredere, mai degrabă decât teamă.

       Toate problemele trebuie să fie aliniate și înțelese și orice nevoie de karmă reziduală de a fi eliminată, vă sunt aduse în experiența voastră. Confruntarea cu toate acestea poate fi temporar provocator. S-ar putea să vă gândiți:   

   "Am făcut un angajament să încep să am încredere în Dumnezeu și viața mea a devenit mai provocatoare."


       Și apoi alegeți din nou să vă întoarceți în ciclu de neîncredere. Calea este să vă permiteți să vă prezentați tot ce vă va fi prezentat și să îl mărturisiți, chiar dacă este dificil pentru un timp. Indiferent care sunt aparențele în viața ta, chiar dacă viața ta devine temporar mai dificilă, ai încredere că ești nou și că energia se va schimba în cele din urmă. În comparație cu milioane de ani de neîncredere pe care ați exprimat-o față de Creatorul vostru, această revenire la adevăratul vostru sine se poate manifesta destul de repede.

      Gândiţi-vă la Iov în scripturile voastre. El a fost grav testat, dar el a continuat să aibă încredere. Şi când a fost capabil să demonstreze Lui Dumnezeu că va continua să aibă încredere, în ciuda tuturor lucrurilor pe care el le-a pierdut, inclusiv sănătatea, soţia şi copiii, totul a fost restaurat înapoi la el şi multe altele. Dar mai întâi trebuia să călătorească prin noaptea întunecată a sufletului, şi aşa vei face şi tu!

       Permiteţi-i procesului de trecere, să fie prin această noapte Întunecată. În cele din urmă te confrunţi cu tot ceea ce ai ascuns în umbre atât de mult timp. Fă-o fără judecată sau ataşament, pentru că în aceste umbre vă veţi recupera toate darurile. Vă veţi aminti atributele dreptului vostru divin şi energiile voastre depline vor fi refăcute. Vei avea încă o dată încrederea în Creatorul tău, aşa cum te vei preda în iubirea totală, deveniţi salvarea şi nu disperarea voastră.

       Toată omenirea se confruntă, în principiu, cu aceeași cale a evoluției. Nu este nevoie de rușine sau de regret deoarece, în realitate, voi toți aveți aceleași probleme. Experiența ta curentă poate să arate diferit, dar este aceeași pentru toți. Lipsa de încrederea și separarea de Sursa voastră a creat această călătorie lungă de suferință.

       Acum înviați pe deplin în iubire și încredere. Când puteți spune în cele din urmă:
      "Voi renunța la propriile mele concepții greșite, la temeri și să am încredere în proces, indiferent cât de dureros ar putea fi ", v-aţi luat din prima, cea mai grea Etapă. Când în cele din urmă vă înfruntați suferinţa și furia, şi nu este aşa de dureroasă cum v-ați fi așteptat. Procesul, atunci când este permis, vă va duce tot drumul înapoi "acasă" și veți trăi în cele din urmă sfârșitul tuturor suferințelor și lipsei. Veți înțelege universul și a ta viața cu o nouă compasiune și blândeţe; lupta care ţi-a condus viața se va diminua.
       Adama

Adama cu Maestrul El Morya   - The Seven Sacred Flames - Aurelia L. J
Traducere Suzi Mirea


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!