MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

ianuarie 16, 2020

Templul Reînvierii din Dimensiunea a cincea




Meditaţie


Adama cu Lordul Sananda si Lady Nada

Acum vă invităm pe toți să mergeți într-o călătorie în conștiință, la un minunat templu din dimensiunea a cincea, numit Templul Reînvierii. Este un templu uriaș, ca toate templele din dimensiunea a cincea. Una din funcțiile acestui templu este de a oferi omenirii energiile adevăratei reînvieri, care se desfășoară la multe niveluri. În evoluția voastră imediată şi viitoare, nu veți mai căuta să manifestați doar vindecări superficiale sau temporare, pentru toate problemele care vă împovărează – indiferent dacă sunt de natură fizică, emoționala, mentală sau spirituală. Ceea ce doriți cu adevărat, este să infuzați această energie în corpul vostru şi în conștiința voastră, știind ca ea vă va ajuta să vă ridicați frecvenţele vibraţionale, deasupra frecvenţei circumstanțelor actuale din viaţă. Flacăra Reînvierii vă sta la dispoziție în permanenţă; nu vă costă nimic. Este nevoie doar de puțin timp de concentrare şi de iubirea voastră, atunci când o invocați şi lucrați cu ea.

Acum, respirați adânc de câteva ori şi conectați-vă la “Prezenţa EU SUNT” din inimă. Cereţi corpului vostru de lumină să coboare deasupra voastră, pentru a vă duce, în conștiință, la Templul Reînvierii; el știe foarte bine cum să vă ducă acolo. Dacă doriți să veniți cu noi în această incursiune, vă invit să vă formulați intenția în inimă, acum. (Pauză)

Acest templu eteric este extrem de mare, strălucind ca un soare auriu, la distanţă, înconjurat de niște aburi ca un apus auriu. Vedeți o substanță cristalină aurie ca un soare, cu mai multe nuanțe de portocaliu decât de auriu, materializată ca ziduri şi podele. In diferite locuri, ea reflectă şi luminozitatea altor Flăcări, a altor vibrații cromatice. In timp ce Esența voastră Divină vă duce acolo, în corpul de lumină, deveniți conștienți de acest loc din conștiința voastră. Acum, imaginați-vă că intrați într-o sală mare, numită “Sala Reînvierii”. Ea conține multe aspecte, multe uși şi multe camere.

Multe ființe din diferite dimensiuni folosesc şi ele această încăpere, care vibrează la o frecventă foarte înaltă. Acum vedeți un grup de ființe, paznicii templului, care se apropie pentru a vă ura bun venit şi pentru a vă însoţi. Ca oameni din dimensiunea a treia, acum sunteți duși în camerele potrivite pentru nivelul vostru de evoluție şi frecvenţă. Acest templu este foarte bine îngrijit, deoarece multe suflete din întreaga galaxie şi de dincolo de ea, vin aici zilnic, pentru a se încărca şi înălța. Respirați această energie minunată a Flăcării aurii şi lăsați-o să pătrundă în fiecare particulă a ființei voastre. (Pauza)

Această Flacără vă ajută la extinderea conștiinței voastre, la înțelegerea vieții şi evoluția la un nivel superior faţă de cel la care ați ajuns până acum, în această încarnare. Lăsați-o să pătrundă, prin respirație, în fiecare celulă, atom, şi electron al corpului fizic. Pe măsură ce veți folosi în mod regulat Flacăra Reînvierii, ea va continua să se extindă din ce în ce mai mult în voi, pentru eternitate. Ființele din dimensiunile superioare o folosesc încă, pentru a-şi  extinde conștiința la niveluri din ce în ce mai înalte, pentru reînvierea şi exprimarea din ce în ce mai amplă a Divinității lor. Posibilitățile sunt nenumărate. 

Rămâneți un timp în Sala Reînvierii alături de mine şi de cei ce slujesc în templu, care s-au oferit cu bunăvoință să vă însoțească. Milioane de îngeri ai Flăcării Reînvierii o hrănesc şi o îngrijesc pentru omenire, în fiecare zi – în special pentru cei care o invocă şi intră în contact conștient cu ei şi cu această Flacără. Nu aveți acces doar la Flacără, ci la toți îngerii minunați care sunt dispuși să lucreze în colaborare cu voi, să vă hrănească şi să vă iubească pe tot drumul de întoarcere la libertatea spirituală. În timp ce stați în această sală minunată, vedeți nenumărate Flăcării aurii ale Reînvierii, în toate formele şi mărimile, care ard pentru a ajuta Pământul şi omenirea în evoluție.

Ele ard continuu, un alt aspect al “Flăcării eterne, nenutrite, a Vieții din Sursa Creatoare, pentru a ajuta planeta şi întreaga viaţă, nu doar în dimensiunea a treia, ci în toate dimensiunile din interiorul şi de la suprafața Pământului, din toate galaxiile şi din univers.

În timp ce vă plimbați prin sală şi vă uitați la toate minunile pe care le vedeți, ajungeți la un cerc special, rezervat locuitorilor de la suprafața Pământului. Cercul este alcătuit din Flăcări de diferite mărimi şi forme, care arată oarecum ca niște varietăți de flori. Ele sunt scaune ale Reînvierii, invitând sufletele care vizitează templul să se așeze şi să-şi îmbibe corpurile cu aceste energii. Acum, alegeți un scaun şi așezați-vă confortabil. Pur si simplu, așezați-vă pe acela care vă cheamă, ca şi cum ați sta într-o floare de lotus - numai că este o flacără lotus. Această flacără aurie vă învăluie complet fiecare parte a corpului vostru, pentru a vă ridica energiile. În timp ce stați şi vă gândiți la minunata voastră experienţă, respirați şi absorbiți cât de mult puteți. Simțiți cum flacără pătrunde în fiecare aspect al ființei.

În următoarele câteva minute, faceți o cerere conștientă pentru a căpăta lămuriri şi a reînvia domeniile importante din viaţa voastră. În continuare, concentrați-vă pe marele dar pe care-l primiți: să fiți hrăniți şi iubiți de îngerii care vă însoțesc şi au grijă de nevoile voastre.

Continuați să respirați, intenționând să luați cu voi înapoi, în corpul fizic, cât de multă energie e posibil. Cu cât absorbiți mai mult, cu atât mai mult vă cresc vibrațiile.

Simțiți cum corpul vă este impregnat de energia Reînvierii; fiți conștienți de ceea ce simțiți şi cum vă afectează. Treziți-vă către aceste senzații şi deschideți-vă corpurile senzoriale, pentru a simți din ce în ce mai multe aspecte ale Vieții. Simțiți bucuria pe care v-o aduce în inimă. Absorbiți tot ce puteți şi simțiți cum deveniți mai ușor în acel scaun. Este ca şi când aţi fi purtați de îngeri. Formulați conștient intenția de a vă ridica vibrațiile la nivelul acestei flăcări minunate, care poate, în mod sigur, să vă înalțe şi să vă scape de multe dintre situațiile neplăcute pe care încercați să le vindecați şi echilibrați.



Nu ezitați să-l invitați pe Maestrul Iisus / Sananda cu preaiubita Nada şi impulsul Flăcării Reînvierii să vă ajute, întrucât ei sunt maeștri ai acestei Flăcări.

Dacă Sananda, pe când era Iisus, a putut să-Şi ridice corpul din morţi şi să folosească aceeași energie pentru a-l ridica şi pe Lazăr din morți, cu siguranță ca El vă va putea ajuta şi pe voi.

Ce a făcut El, puteți face şi voi – dar, ca şi El, trebuie să acumulați propria energie, de-a lungul unei perioade de timp.

Puteți folosi această Flacără pentru a vă învia, efectiv, corpul - până la o stare Divină de absolută perfecțiune, frumusețe, radianţă, luminozitate, nemurire şi nelimitare.

Când simțiți că este suficient, ridicați-vă şi întoarceți-vă pentru a vă reîntâlni cu noi la intrarea în Sala Reînvierii. Când simțiți că experienţa s-a încheiat, reveniți la conștiința deplină în corpul fizic de pe Pământ. Legătura va rămâne. Luați această energie înapoi cu voi şi să știți că oricând sunteți bine veniți înapoi în acest Templu, pentru a vă așeza în scaunul Reînvierii şi a primi tot ajutorul. Va puteți duce acolo în fiecare zi, sau oricând doriți.

Cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J

 Traducere  Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!