MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

ianuarie 01, 2020

Noţiuni despre electroni






În termeni ce pot fi înțeleși de oameni, cea mai mică manifestare a vieții poate fi măsurată în electroni. Acești electroni reprezintă particule de energie din corpul Creatorului Primar, care este etern, indestructibil, plin de lumină şi inteligent. Electronii sunt substanța luminoasă universală pură, reacționând ca fulgerul la puterile creatoare ale lui Dumnezeu şi ale oamenilor. Sub diferite forme, ei alcătuiesc atomii lumii fizice. Spațiul interstelar este plin de această "esența-lumină" pură. Numărul de electroni care se combină cu alții, într-un atom anume, este rezultatul "gândului" conștient şi este influențat de acesta. Viteza cu care se rotesc în jurul miezului central, este rezultatul "sentimentelor" şi, prin urmare, este influențată de acestea. Intensitatea mișcării de rotație din miezul central este "respirația Lui Dumnezeu". Prin urmare, cea mai concentrată activitate a "Iubirii Divine", energia care face să crească ceea ce reprezintă hrana voastră, orice substanță pe care o găsiți în dimensiunea a treia, toate sunt alcătuite din diferite manifestări ale electronilor care fac parte din categorii diferite. Totul este format din aceeași substanță, numită electron. Sunt unii care o denumesc altfel, dar nu contează ce nume alegeți să-i dați. Totul este constituit din același lucru, energia Sursei primare, sub forma "Iubirii".

Electronii sunt creați ca particule energetice din planurile eterice ale conștiinței şi această energie este neutră, fiind complet în slujba Vieții. Ei se manifestă în formă, doar când sunt definiți de alte părți conștiente ale vieții. Electronii iau forme şi densități diferite, după cum au fost definiți. În lumea voastră, când definiți energia ca fiind ceva mai puțin decât Iubire pură, când creați din frică, mânie, sau cu lăcomie, folosiți incorect electronii şi denaturați scopul lor original - acela de a servi Viaţa. Creația denaturată devine apoi proprietatea voastră şi trebuie să vă descurcați cu programarea cu care i-ați definit, până când, în final, vă echilibrați toate datoriile de viaţă, folosind Iubirea - purificând astfel electronii pe care i-ați folosit în mod necorespunzător. Acest lucru l-ați numit "echilibrarea karmei".


Luaţi aminte, dragi fraţi şi surori, la ce o să vă spun acum.
Este foarte important să vă aduceți aminte de asta, tot timpul.


Dumnezeu vă dă, zilnic, o cantitate nelimitată de electroni, pentru ca să vă creați viaţa cu ei - şi sunteți liberi să creați tot ce doriți. Conform cu gândurile, intențiile şi emoțiile voastre, viaţa reflectă întotdeauna modul în care folosiți electronii puși în permanenţă la dispoziția voastră.

În general, omenirea nu a înțeles utilizarea corectă a electronilor - sau, cu alte cuvinte, a energiei pusă la dispoziția ei. Sunt cunoștințe care au fost uitate.

Prin folosirea incorectă a energiei - așa cum faceți de mult timp pe Pământ - ați creat multe dureri şi greutăți vouă, planetei, precum şi tuturor celor care evoluează aici.

Grupul - Folosind greșit această energie, prin îndoiala de sine, emiterea de judecați, frică, prin toate aspectele negative ale emoțiilor şi acțiunilor noastre care nu exprimă iubire?

Adama - Da, electronii doresc să răspundă la Iubire. Când îi definiți necorespunzător, cu vibrații diferite de cele ale Iubirii sau Bucuriei, ei devin oarecum distorsionați - şi această denaturare devine responsabilitatea noastră cosmică. Cum cred că se simt electronii folosiți pentru energia nucleară, sau pentru alte genuri de distrugeri? Rețineți că ei poartă conștiința şi inteligenţa Creatorului primar. Pentru că sunt angajaţi în a servi necondiționat Viaţa, ei trebuie să servească omenirea în orice mod alege aceasta să folosească energia şi, de cele mai multe ori, acești electroni rămân impregnați în negativitatea omenirii, uneori pentru eoni. Ei nu doresc așa ceva şi nici nu au fost creați în acest scop, dar trebuie să se supună.

Omenirea poate utiliza electronii pentru a crea un paradis perfect pentru ea însăși, pentru planetă, pentru tot ce trăiește pe ea - sau îi poate folosi pentru a se distruge, atât pe ea cât şi lumea ei. Acesta este un experiment al liberului arbitru pe această planetă. Nu toate planetele posedă liber arbitru în măsura în care îl aveți voi, pe Pământ. Folosirea incorectă a liberului arbitru a reprezentat mult timp o experienţă foarte dureroasă pentru omenire. De aceea este important să înțelegeți folosirea corectă şi folosirea incorectă a electronilor.

Flacăra Reînvierii poate să vă ajute să purificați electronii pe care i-ați folosit incorect, pentru că aceștia să revină la starea de armonie. Toate Flăcările Lui Dumnezeu sunt făcute şi ele din electroni, ca toate celelalte.

Grupul - Vrei să spui este că, dacă ne orientăm spre frică şi emoții negative, energia - al cărui conductor suntem - este folosită incorect, sau este denaturată. De la Sursa Creatoare, electronii sunt impregnați cu Iubire şi însuflețiți de conștiință, circulând spre noi şi prin noi, în folosul nostru.

Adama - Exact. Şi asta se întâmpla la fel, pentru tot în univers. Electronii reprezintă energia pe care o folosiți să vă creați viaţa, în fiecare zi. Dacă folosiți incorect electronii sau energia, în jurul şi în interiorul vostru se creează câmpuri de întuneric. Dacă îi folosiți în mod necorespunzător, pentru a crea frica în voi, sau proiectați acest gen de energie asupra altora - să spunem, prin îndoieli s-au judecăți - electronii propriului vostru corp se distorsionează şi, în final, duc la apariția bolilor, a lipsei de vitalitate, a îmbătrânirii etc.


Cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J
Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!