MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

ianuarie 14, 2020

Excelsior poate fi comparată cu Lemuria, grădina Edenului




Grupul - Cei care se vor întrupa pe noua planetă, care se va numi Excelsior, trebuie să-şi termine lucrarea, înainte de a se înapoia pe Pământ din dimensiunea a cincea?


Adama - Unii dintre ei se vor întrupa pe Excelsior, sau în altă parte, iar unii se vor încarna din nou aici, deoarece ciclurile incarnărilor pe Pământ nu s-a terminat. De fapt, asta nu contează, deoarece aceasta planetă mică şi minunată are mult de oferit pentru a ajuta la vindecarea sufletelor care au stat atâta vreme aici, în durere, şi sunt foarte legate de Pământ. Cei care se vor întrupa aici, se vor înălța de aici şi se vor uni cu noi aici, deoarece totul face parte din același mare plan al Înălțării.

Pe măsură ce oamenii de pe această planetă vor trece în conștiința de dimensiunea a patra şi a cincea, ei vor continua să aibă copii. Majoritatea civilizațiilor din dimensiunile superioare au copii, într-un fel sau altul. Multe din aceste suflete se vor înălța în plan fizic data viitoare, deoarece au luat deja decizia de a se înălța în următoarea experienţă de viaţă. Fiecare suflet va beneficia de ocazia potrivită. 

Cei care se vor întrupa pe Excelsior, vor avea o adevărată ocazie de aur acolo - la fel de minunată ca şi a celor care se vor întoarce aici pentru încarnare. Excelsior poate fi comparată cu Lemuria, grădina Edenului, așa cum era ea la începuturi, înainte de căderea conștiinței. Multe suflete de aici s-au întrupat pe Excelsior in ultimii 20-25 de ani. Toate sufletele de aici se simt foarte bine în noul lor cămin.


Cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J
Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!