MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

ianuarie 04, 2020

Starea de maestru şi înțelepciunea întregului




Grupul -  Maeștrii fac vreodată greșeli?

Adama
 - Trebuie să înțelegeți că, atunci când vorbim despre maeștri şi starea de maestru, există diferite niveluri. Există maeștri de dimensiunea a patra şi a cincea, şi maeștri ai tuturor dimensiunilor. În fiecare dimensiune, se învață niveluri superioare de măiestrie. De exemplu, dacă vorbești de maeștri din cea de-a patra dimensiune, e adevărat, ei pot face greșeli, dar acestea fac parte din progresul lor de învățare, la fel ca în cazul vostru, al tuturor. În principal, voi învățați din greșeli. Greșelile pe care le fac nu sunt foarte grave, deoarece ei lucrează întotdeauna cu mai multă ințelepciune, sub îndrumarea maeștrilor din dimensiuni superioare. La niveluri superioare, noi lucrăm în grupuri şi în unitate, astfel încât să beneficiem întotdeauna de înțelepciunea întregului şi a celor mai avansați spiritual.

Nu ești niciodată judecat pentru greșelile tale - tu ești singurul care te judeci. Unii opun o rezistentă atât de mare la a învăța conceptele legilor Divine, încât adesea aleg, la nivel de suflet, să ajungă în situația apariției unui cancer şi să moară, pentru a învăța. Pe de altă parte, dacă cineva decide (întotdeauna la nivel de suflet) să facă același tip de cancer pentru a se vindeca şi a-şi învăța lecțiile din această viaţa, atunci se va putea vindeca relativ ușor şi foarte natural. El începe prin a-şi schimba dieta, atitudinile faţă de viaţă şi faţă de ceilalți, începe să fie recunoscător pentru tot ce apare în experienţa lui de viaţă şi să cultive bucuria şi iertarea. Pe măsură ce fac procedează astfel, cu o atitudine de reînnoire şi iubire de sine, va avea loc adevărata vindecare. Orice poate fi vindecat - absolut orice!

Tot ceea ce vi se întâmplă în viaţă - să spunem că v-ați pierdut casa într-un incendiu, sau ați avut un accident şi v-ați pierdut un picior, sau unii au orbit, alții au pierdut mari sume de bani, sau s-au despărțit de persoana iubită - indiferent de ce se întâmplă, chiar dacă provocarea este mică sau mare, vă propun ca în loc să fiți deprimați, enervați şi plini de resentimente, să spuneți: 
     "Ce pot învăța şi vindeca prin asta?"

Capitularea în faţa lecțiilor pe care ar trebui să le învățați din acest gen de provocări, este cheia pentru a trece prin ele foarte rapid. Apoi viaţa vi se va schimba şi nu va mai trebui să vă luptați în continuare cu același tip de lecții. Puteți trece la altele, care vă vor aduce mult mai multă bucurie. Lecțiile nu trebuie întotdeauna să fie dificil de învățat; ele devin dificile pentru cei care au ales, iar şi iar, de-a lungul a mai multe incarnări, să le ignore total.
          

Sunt persoane care, viaţă după viaţă, nu au dorit să vadă, 
să știe, sau să aibă nimic de-a face cu lecțiile lor.


Apoi, vine o vreme când viaţa nu vă va mai permite să ignoraţi semnalele sufletului şi aceasta este perioada când, pentru un timp, ea devine destul de dură. Nu e nevoie să vă luptaţi, la nesfârşit, cu lecţiile voastre. Aţi putea trece rapid prin ele, până când începeţi să vă daţi seama de manifestarea extraordinarei lumini strălucitoare care sunteţi şi să ajungeţi apoi la cunoaştere. Lecţiile pe care le învăţaţi se manifestă deoarece "voi" le-aţi creat. Nu Dumnezeu vă trimite toate aceste lecţii, pentru a vă enerva. Prin folosirea corectă sau încorectă a "liberului arbitru", voi v-aţi creat - conştient sau inconştient - realitatea.

Pe măsură ce vă asumați responsabilitatea, analizați lecțiile şi întrebați:
    "Ce trebuie să învăț eu din această încurcătură pe care am creat-o şi ce binecuvântări se ascund in ea? Care este darul?" veți ști că orice situație negativă sau dificilă din viaţă poate fi transformată în ceva minunat, dacă este abordată în mod corespunzător. Chiar şi o boală, sau o pierdere financiară, poate fi prilejul manifestării unor binecuvântări chiar şi mai mari, dacă vă deschideți conștiința pentru a le primi. Câți oameni devin mai înțelepți după o boală sau o despărțire?

Să spunem, de exemplu, că mai sunt încă mulţi oameni care se poartă urât cu animalele, deoarece în conștiința lor sunt foarte departe de adevărul Divinității lor şi al Unității a tot ceea ce este viu. Mulţi mai trăiesc încă în iluzia că animalele nu au nicio valoare, sau că sunt forme inferioare de viaţă, nu-i așa?

Modul când oamenii se poartă urât, sau le fac rău animalelor, ei neagă faptul că şi acestea sunt alcătuite din același "material" - electroni ce provin de la Creatorul primar - ca şi ei. Este aceiași energie ca cea din care este făcut corpul vostru, masa, scaunele sau computerul la care lucrați. Odată ce veți înțelege că tot ceea ce există trăiește din energia Creatorului şi că energia de bază este aceeași, veți deveni complet conștienți că nu puteți face "niciodată" rău unei ființe vii, fără a vă face rău şi vouă, în aceeași măsura şi întotdeauna cu dobândă.

Când vă faceți rău vouă sau oricărei părți a lumii vii, aceasta devine propria voastră creație, iar energiile folosite pentru ea generează câmpuri de negativitate în jurul vostru, care, la un moment dat, vor trebui purificate de voi.

Asta se întoarce la voi sub forma provocărilor vieții, sau karma, pentru a fi analizate de voi. Ori de câte ori faceți rău unei părți a lumii vii - indiferent sub ce formă ar fi ea - vă faceți vouă un rău mai mare.

Odată ce oamenii vor înțelege acest principiu, ei vor înceta să mai creeze în separare şi vor începe să creeze în mod real cu iubire şi totul va reveni la perfecțiunea sa autentică.


Cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J
Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!