MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

ianuarie 29, 2020

LEGEA UNIVERSALĂ




Aurelia - Este o mare onoare și privilegiu să prezint poporului Pământ  pe "Judecătorul" prin scrierile mele. Permiteți-mi să explic în câteva cuvinte înțelegerea mea despre cine este. În ultimele săptămâni, cu ajutorul lui Catherine Gardner, care are pe deplin dezvoltate clarviziunea și claraudiţia, am avut ocazia și beneficiul primirii în vizită și instrucțiuni personale de la ființa care, în toate universurile, este cunoscută ca "Judecătorul."

El a explicat că, El este Întruchiparea LEGII. El este Legiuitorul, care vede, şi pentru ca Legile Universale să fie onorate şi respectate în mod explicit, prin dragoste şi prin predare în Voia Lui Dumnezeu, de dragul menţinerii Unităţii, Păcii şi Armoniei pe tot parcursul şi în toate universurile. El întruchipează, de asemenea, şi Cunoaşterea şi Înţelepciunea. El călătoreşte de la univers la univers, de la galaxie la galaxie şi de la planetă la planetă, în special în locuri unde există o anumită dispută cu suflete rebelice care, prin neascultare, s-au separat de ierarhiile universale şi planetare şi provoacă disonanţă pe planeta lor. Rolul lui este să investigheze ceea ce se întâmplă şi să ia deciziile necesare pentru restabilirea Ordinii Divine.

Deşi pe Pământ "voinţa liberă" a fost un experiment, el vizitează planeta noastră din când în când pentru a evalua situaţia şi progresul omenirii; adesea, el îndepărtează de la planetă acele suflete care refuză, după viaţă, să trăiască în inofensitate şi iubire. Până în prezent, identitatea lui nu a fost dezvăluită niciodată celor care intră în întrupare în cea de-a treia dimensiune, dar el este bine cunoscut de cei spirituali, ierarhia care guvernează lucrările planetei noastre. În acest moment al Înălţării Pământului, el este aici din nou pentru a evalua progresul omenirii, pentru o direcţie planetară în ierarhia pentru administrarea justiţiei, pentru a autoriza disciplina anumitor suflete de la această platformă de evoluţie.

În timp ce lucram cu sârguinţă pentru a respecta termenul limită pentru finalizarea acestei cărţi pentru publicare, am simţit prezenţa lui cu mine, aproape în mod constant, ca un tată iubitor, susţinând în mod direct eforturile mele şi nivelul meu de energie. Într-una din conversaţiile noastre, el s-a oferit să lase un mesaj umanităţii prin această scriere, în care sunt privilegiată să prezint multă recunoştinţă pentru această binecuvântare.


Cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J
Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!