MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

ianuarie 06, 2020

Dimensiunea a cincea este un loc de Puritate, Iubire şi Perfecțiune Divină




Grupul - O alta idee greșită, care circulă la suprafață, este ca toți vor trece în dimensiunea a cincea, pe măsură ce Pământul va trece în starea de Înălțare.

Adama - Toți cei care şi-au deplasat conștiința la iubirea necondiționată şi au îndeplinit cu stăruință toate celelalte cerințe pentru Înălțare, vor face, cu siguranță, trecerea odată cu planeta. Dar ceilalți vor trebui să-şi trăiască creația şi să-şi continue evoluția, până înțeleg să treacă la iubire şi la conștiința întregului. Mult ajutor şi milă vor fi acordate celor care aleg Înălțarea acum, dar cei care nu doresc asta cu înfrigurare, nu vor reuși în acest ciclu. De fapt, cei mai mulți oameni de pe planetă sunt buni şi iubitori, chiar dacă nu sunt treziți din punct de vedere spiritual.

Dar sunt unii care au creat, iar şi iar, atât de multe probleme pe această planetă şi au provocat atâta durere celorlalți, încât, chiar dacă ar alege să se alinieze la conștiința Christică acum, tot va trebui să se confrunte şi să experimenteze răsplata creației lor denaturate. Pentru ei, Înălțarea devine o posibilitate într-un alt ciclu. De fapt, toți se vor înălța înapoi în Inima Creatorului; este doar o chestiune de timp. Pentru ei, asta se va întâmpla atunci când vor alege să realizeze lucrarea spirituală şi să facă schimbările de conștiință necesare.

Nimeni nu este scutit de confruntarea cu creația denaturată şi de necesitatea de a echilibra totul înapoi în Iubire. Dimensiunea a cincea este un loc de Puritate, Iubire şi Perfecțiune Divină. Credeți că porțile ei vor fi deschise tuturor celor care vor încerca să intre cu bagajele karmei lor, cu negativitate, violenţă şi întuneric? Categoric nu, pentru că ar polua şi ar crea rupturi grave în dimensiunea a cincea - şi asta este exact lucrul de care încercați să scăpați.

Toți cei care vor alege asta, vor avea ocazia de a intra in dimensiunea a cincea - dar știți că nu toți aleg acest lucru acum. Toți pot trece prin porțile Înălțării, dar trebuie să înțelegeți că mulţi au ales altceva şi că alegerile lor sunt onorate şi respectate. Când vor experimenta suficiente cicluri de reîncarnare, de naștere şi renaștere, dureri şi suferință, vor face alte alegeri. Ei se vor schimba şi vor reuși, în cele din urmă, deoarece fiecare reprezintă o parte din planul Divin şi din Dumnezeu.



Vă invit pe toți să faceți această alegere în inima voastră. Vreți să veniți acum, sau doriți să mai așteptați încă un ciclu îndelungat?


Cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J
Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!