MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

ianuarie 26, 2020

Cele Şapte Flăcări ale Lui Dumnezeu





În acest moment, vreau să vă dau o scurtă trecere în revistă a celor şapte raze majore. Ar fi foarte benefic pentru fiecare dintre voi să vă concentraţi în fiecare zi asupra energiilor uneia dintre cele şapte raze majore care inundă planeta din Sursa Creatorului în fiecare zi. Toate energiile celor şapte raze inundă planeta zilnic, dar în fiecare zi a săptămânii devine o rază predominantă.

Lucrul cu cele şapte raze, în acest fel vă va ajuta, într-un mod foarte profund, pentru a echilibra energiile celor şapte raze în fiecare dintre chakrele voastre de-a lungul vieţii voastre şi vă va aduce mult mai mult echilibru şi graţie. În procesul de ascensiune şi iluminare, toate cele şapte raze majore şi, ulterior, cele cinci Raze Secret, trebuie să fie echilibrate şi însuşite pentru a trece la o mai mare înţelepciune şi măiestrie în viitorul vostru cosmic.

În Telos, lucrăm mult mai eficient în fiecare zi prin amplificarea în inimile şi mintea noastră în activităţile noastre zilnice, energiile specifice din fiecare zi a săptămânii. Noi vă invităm să experimentaţi acest lucru. S-ar putea să fiţi plăcut surprins să descoperiţi cu mult mai eficient, cum energiile sunt amplificate şi modul cum acestea vă ajută.


Duminică, este amplificată Raza Galbenă a Înţelepciunii

Iluminare şi Mintea Lui Dumnezeu

Concentraţi-vă pe Mintea Lui Dumnezeu zilnic în toate lucrurile, dar mai ales Duminica. Mintea Divină se va deschide în propria voastră minte spre întelepciune şi în continuă extindere. Adevărata înţelepciune vine întotdeauna din minte, de o mai mare perspectivă şi conştiinţă. Pe măsură ce îmbinaţi asta, mintea divină cu a ta, începi să iei decizii şi să îţi conduci viaţa în moduri în care vă vor aduce o mai multă uşurinţă şi mai multă satisfacţie.


Luni, este amplificată Raza Albastru Regal 

din Voinţa Lui Dumnezeu

Concentraţi-vă pe Voinţa Lui Dumnezeu pentru viaţa voastră prin predare totală la acea Voinţă Divină, indiferent de ceea ce împrejurările prezente actuale, par a fi. Aceasta este cea mai rapidă modalitate de a câștiga măiestria și libertatea voastră spirituală. Pe măsură ce vă aliniați la Voința Lui Dumnezeu, veţi observa că viața voastră se va manifesta în mai multă armonie. Lăsați-vă mintea, corpul și sufletul în fiecare zi, în acea energie și, în curând, veți culege multe beneficii.


Marți, este amplificată Raza Roz-Trandafiriu 

Iubirea Divină a Lui Dumnezeu

Concentraţi-vă pe transformarea şi influenţa vindecătoare a energiilor iubirii divine. Iubirea este liantul care creează, transformă, vindecă şi armonizează toate lucrurile. Luaţi-vă timp în viaţa voastră pentru a o inspira şi a fuziona cu această Flacără a Iubirii Divine, cheia spre puterea multiplicării şi toate lucrurile bune pe care le doriţi. Pe măsură ce vă îmbinaţi cu această Flacără într-o măsură mai mare, limitările încep să se dizolve şi voi deveniţi stăpânii destinului vostru.


Miercuri, se amplifică Raza Verde Smarald

Flacăra divină a Vindecării - Precipitarea și Abundența.

Concentrați-vă pe energiile vindecării divine în toate aspectele vieții voastre. Aceasta este o echilibrare și energia liniștitoare care vă va ajuta să aliniați multe distorsiuni pe care le-ați creat în viețile voastre. Invocați și vizualizați această lumină radiantă verde de vindecare lichidă în toate zonele în care este necesară transformarea. De asemenea, Raza Verde guvernează legile abundenței și prosperității. Invocaţi, de asemenea, Flacăra Verde Smarald pentru a deschide calea pentru manifestarea și precipitarea tuturor lucrurilor fizice şi dorințele spirituale.


Joi, este amplificată Raza Aurie

a Flăcării Reînvierii

Concentrați-vă pe energiile acestei Flacări pentru învierea și restaurarea voastră, moștenirea divinității. Sunteți o ființă divină care trăiește viața umană și învățând aceasta. Pentru că ați rătăcit în conștiință, divinitatea voastră a fost acoperită. Invocaţi și fuzionați cu energiile purpurii și aurii ale Flăcării Reînvierii, voi veţi începe reînvierea în toate darurile și atributele divinității voastre. Împreună cu Flacăra Violetă, această flacără minunată vă pregătește pentru ritualul final al Înălțării, care este scopul principal al multiplelor voastre încarnări pe această planetă.


Vineri, este amplificată Raza Albă - pură strălucitoare

din Puritatea Flăcării Înălțării

Înălţarea este căsătoria alchimică sau unirea divină de om-sine cu Prezenţa Eu Sunt, prin procesul de purificare a tuturor calificărilor necorespunzătoare ale Lui Dumnezeu, energie a multor încarnări. Concentraţi-vă pe purificarea şi curăţirea negativităţii, credinţe false, atitudini şi obiceiuri proaste care blochează manifestarea cuvântului înaintea măiestriei spirituale. Umpleți-vă câmpul auric și fiecare celulă din corpul fizic, mental, emoțional și eteric cu această flacără pur-albă a înălţării. În meditația voastră, faceți asta cu toate razele. Este esențial pentru progresul vostru spiritual.


Sâmbătă, este amplificată Raza Violet

Penetrare în Transmutare și Libertate

Sâmbătă, concentrați-vă asupra numeroaselor tonuri și frecvențe ale Flăcării Violete care este cel mai magic. Flacăra Violetă aduce frecvența schimbării, alchimiei, libertatea de limitări, redevențe, diplomație, confort și multe altele. Când vă umple câmpul auric și inima voastră, cu minunile acestei Flăcări, frecvența ei va începe curățarea obstacolelor din viața voastră, și karma care împiedică calea către realizarea puterii voastre. Folosește Focul Violet cât de mult poți în fiecare zi, dar mai ales sâmbăta când această rază este amplificată într-o manieră mai mare și va servi mai bine.

După cum vedeţi, dragii mei prieteni, toate razele sunt importante. Nici una dintre ele nu poate fi neglijată şi pusă deoparte. Toate acestea lucrează împreună într-o armonie perfectă pentru a ajuta la refacerea sufletului vostru şi paradisului pierdut. Realizarea de sine și măiestria de Dumnezeu provin din aplicarea diligentă a acestor flăcări. Sunteți "responsabilul" şi arhitectul vieții voastre. Aceste flăcări nemuritoare și veșnice ale Lui Dumnezeu va lucra pentru voi, ca și când voi lucrați cu ele. Nimeni nu poate interfera cu voința voastră liberă și nimeni nu o poate face pentru tine. Progresul spiritual este prezentat ca urmare a aplicării zilnice a Legilor Lui Dumnezeu, energiile Lui Dumnezeu prin cele șapte raze principale și curățarea karmei și a corpului emoțional.



Invocarea flăcărilor sacre şi atributele lor permit deschiderea canalelor pentru o înţelegere mai profundă a legilor cosmice. Respiraţi, invitaţi şi completaţi-vă cu aceste energii minunate. În meditaţia voastră, conectaţi-vă la energia acestor flăcări, contactaţi Esenţa Divină şi ghizii, aplicând cu sârguinţă ceea ce este prezentat pentru voi. Căutaţi să ridicaţi vălul iluziilor muritoare şi să vă reconectaţi cu magia şi puterea intenţiei originale a Lui Dumnezeu pentru călătoria voastră veşnică într-un scop mai mare al destinului. Asistenţa noastră este, de asemenea, disponibilă pentru a vă întreba; o rugăciune simplă, o cerere din inima ta ne aduce în câmpul de forţă instantaneu ca răspuns la apelul tău.


Cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J
Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!