MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

martie 02, 2020

Elohimii sunt constructori de forme, reprezentând conștiința Tatălui




Elohimii sunt constructori de forme, reprezentând conștiința Tatălui. Sunt parte a Dumnezeirii și sunt aceia care creează universuri, galaxii, sisteme solare, planete, etc. Ei susțin toată Creația cu Lumina lor, care este de o asemenea mărime că mintea umană nu o poate înțelege.


Șapte Puternici Elohimi și Contrapărțile lor Divine

•        Elohim al primei Raze - Hercule și Amazonia
         Retreat-ul lor: Half Dome, Sierra Nevada, CA, SUA

•        Elohim al celei de-a Doua Raze - Apollo și Lumina
         Retreat: Saxonia, Germania

•        Elohim al celei de-a Treia Rază - Heros și Amora
         Retreat: Lacul Winnipeg, Manitoba, Canada

•        Elohim al celei de-a Patra Rază - Puritate și Astrea
         Retreat-ul lor: lângă Golful Arhanghelilor, Rusia

•        Elohim al celei de-a Cincea Rază - Cyclopea (Vista) și Virginia
         Retreat-ul lor: o zonă limitată, China.

•        Elohim al celei de-a Șasea Rază - Pace (Linişte) și Aloha
         Retreat: Insulele Hawaii.

•        Elohim al celei de-a Şaptea Rază - Arcturus și Victoria
         Retreat-ul lor: lângă Luanda, Angola, Africa

Ei au creat această planetă Pământ cu dragostea și devotamentul față de Lumină. Numele lor sunt mai mult ca sunete și frecvențe; cu toate acestea, în dragostea lor mare pentru noi, și ca o curtoazie, ne-au dat nume prin care ne putem referi la ele într-un mod mai personal şi individual. Sunt sigur că ei sunt numiți de multe alte nume în alte locuri.


Cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J
Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!