MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

februarie 23, 2020

Admişi în Ordinul Sfânt




La Nivel Universal, Lordul Melchizedek este cunoscut şi perceput ca "figură a tatălui" ca Marele Domn al acestui Univers. Lumina și dragostea lui întruchipează și radiază prin întregul Univers. Ordinul lui Melchizedek se extinde pe sine, în mai multe ramuri pentru fiecare dintre multele sale sisteme solare. Oamenii care evoluează pe Pământ pot, de asemenea; să cereți, să fiți admiși în acest Ordin Sfânt unic; a fi acceptat în acest Ordin este o activitate a "Planurilor Interioare". Nimeni nu poate fi admis în acest Ordin Sfânt, doar dacă nu, el / ea este inițiat de Melchizedek însuși. Nu este o activitate a "lumii exterioare".

Cei care dețin ceremonia și percep taxe mari pentru a-i înscrie pe adepții lor în acest Ordin nu are o înțelegere deplină a sfințeniei sale. În multe cazuri, numai ceremonia este experimentată și nimic mai mult, fără asigurarea admiterii. Multe suflete, dragilor, pot umbla pe Pământ ca membri cu drepturi depline ai acestui Ordin Sfânt, fără nici o cunoaștere "exterioară" asocierii acestora. Alții, care pretind în mod deschis că sunt membri, poate sau nu, pot fi. Admiterea este determinată de nivelul disponibilităţii în slujirea Vieţii și a Iubirii, și de nivelul de inițiere al aspirantului.

Vedeți, acest univers, precum și toată creația, este bine întreținut de un lung lanț indestructibil al Iubirii care acționează ca ierarhia spirituală, care se extinde pentru totdeauna în niveluri mai mari de Iubire și Lumină. Niciunul dintre aceștia nu dețin aceste poziții din cauza unei dorinţe de putere. În tărâmurile superioare, gradul de iubire este necondiţionat şi dezinteresat de Serviciul care determină gradul de realizare.

Sistemele de auto-servire ale guvernelor pe care le avem în prezent pe Pământ nu lucrează în acest fel și denaturează în totalitate principiile legilor și ierarhiei divine. Forma de guvernare pe care o avem este demodată și pentru că umanitatea evoluează în conștiință, vor fi înlocuite treptat cu concepte mai iluminate ale guvernului divin. Doar cei care au atins cel mai înalt nivel de Lumină și Iubire vor fi lăsați să guverneze după Înălțarea Pământului în 2012. Aceasta va fi printre cerințele care califică pe cei care dețin astfel de poziții sacre. Această scriere nu ar fi completă fără a menționa încă două niveluri ale ierarhiei. Serviciul lor nu se limitează la această planetă deoarece acestea sunt Ființe Universale. Cu toate acestea, din cauza lor în mare prezență aici, serviciul lor este important de menționat.


Cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J
Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!