MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

februarie 01, 2020

Pentru copiii Pământului




Salutări, copii ai Pământului! Este prima dată când mă fac conștient cunoscut locuitorilor de pe suprafața Pământului. Sunt într-adevăr recunoscător pentru această ocazie de a împărtăși cu cititorii acestui material, nu numai dragostea și înțelepciunea mea, ci, mai presus de toate, a mea energie care fortifică pe aceia care, prin ascultarea lor față de Legile Universale, se vor conecta cu inima mea.

Înțelegeți că aceste legi nu există doar pentru a vă deranja; ele au un scop important. Fără ele, universurile ar fi locuri de mare haos. Aceste legi, de care trebuie să vă familiarizați, sunt ceea ce ține totul în cosmos şi care rulează fără probleme, planete armonioase și abundente și umaniste trăind fără limite, în pace, dragoste și frăție adevărată. Ascultarea față de aceste legi vă păstrează "liberă karma" și LIBERI să vă bucurați de încarnările voastre ca fiind ființe divine, fără traume, durere, abuz și haos pe care îl experimentați pe suprafaţa Pământului.

Când oamenii de pe Pământ, cu mult timp în urmă, au decis pentru a pune deoparte iubirea și înțelepciunea ierarhiei spirituală binevoitoare și înțeleaptă pentru a trăi viața fără restricții, a denaturat conceptul "liberei voințe", cererea a fost acordată de Dumnezeu ca un experiment pentru om. Folosirea abuzivă a "liberului arbitru" a devenit rapid legea pământului, și cei care au avut agendă de auto-deservire a preluat și te-a înrobit în mai multe moduri decât vreţi să știți. Acest lucru a dat naștere, după cum știți, unei lumi de durere, violență, războaie, ignoranța, îndatorarea karmică și toata umanitatea a suferit şi a trăit în mizerie încă de atunci.

Voi toți vă doriţi să trăiți într-o lume a Iubirii și a Luminii; dar este important pentru tine să fii conștient de faptul că în tărâmurile Iubirii și Luminii există structuri și reguli stricte pentru toată lumea şi care trebuie să urmeze în mod explicit pentru a menține armonia, frumusețea și perfecţiunea. Aceasta este singura cale prin care statutul "paradis-cum ar fi" pe care îl numiți rai poate exista. Raiul nu este un loc unde să te duci, dragilor, este o stare de conștiență pe care tu o ai şi poate îmbrățișa și crea pentru tine în orice moment, chiar și în dimensiunea ta. Când o dezvoltați, puteți crea cu ușurință pentru voi, indiferent de ceea ce are loc în jurul valorii voastre, o adevărată stare a cerului pe pământ, în care puteți trăi viața ca un har, iubitoare, abundentă și fără limitare. Acesta este LEGEA! Aceasta este IUBIREA ADEVĂRATĂ! De fapt, ele sunt la fel.

Dacă doriţi să urcaţi şi să trăiţi într-o dimensiune a iubirii şi a luminii, trebuie să ştiţi şi să înţelegeţi pe deplin LEGILE care guvernează acea dimensiune şi păstraţi o astfel de stare în cea mai mare frumuseţe şi perfecţiune. Trebuie să devii aceste legi întrupate! Sugerez să începeţi să practicaţi de acum ascultarea explicită faţă de ierarhia voastră spirituală planetară şi de reprezentanții lor, de "Prezenţa Eu Sunt" şi de legile inofensivităţii şi ale iubirii. Când vei atinge acea conştiinţă, ne vom întâlni pe partea cealaltă şi veţi şti că LEGEA a lucrat în favoarea ta şi nu împotriva ta. Este dorinţa mea profundă de a vă susţine victoria şi tranformarea voastră. Îţi ofer dragostea mea şi asistenţă. Apelează de câte ori ai nevoie de ajutor.


Cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J
Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!