MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

februarie 22, 2020

Podul spre Libertate




Channeled de Geraldine Innocenti


Maha Chohan: Câțiva dintre oameni cunosc serviciul excelent oferit omenirii de către Lorzii Karmei. Numele " Lorzii Karmei " generează mult, teama de pedeapsă printre cei care nu înțeleg natura lor semnificativă în serviciul pentru viață. Numai în ultima vreme dragostea și recunoștința omenirii a înregistrat o creştere în acest sens faţă de luna august a acestui grup de Ființe pentru serviciul lor de mila, mai degrabă decât de pedeapsă.


El Morya: Justiţia divină, exactitate absolută în echilibrarea personalului planetar şi folosirea universală a vieţii, este LEGEA! Lorzii Karmei sunt instrumente ale acelei Legi. Membrii acestui Consiliu servesc pentru a oferi fiecărui suflet o oportunitate de a creşte spiritual, pentru o dezvoltare şi o exteriorizare, parte din planul divin care poate fi exprimată numai prin acel flux de viaţă special.


Kuthumi: Legea Cercului creează cauzele și obținerea efectelor lor finale, este inexorabil. Energia, magnetizată și folosită, trebuie să se întoarcă la expeditor, ca fericire, dacă energia a fost folosită în mod constructiv, sau nefericire, dacă energia a fost folosită în mod dăunător. Când un suflet ajunge la un punct de a cere Lui Dumnezeu ajutor, pentru acțiunile lui trecute, pentru a-şi pune sufletul în ordine divină cu legile iubirii din nou, atunci Lorzii Karmei îi pot oferi o asistență mult mai mare.


Paul Venețianul: Când karma creată de un individ, deoarece, sufletul lui uneori este  foarte mare, Lorzii Karmei nu acceptă  stingerea a toată karma într-o singură viață. Astfel, sufletului îi este permis să atenueze cât mai multă karmă într-o singură încarnare așa cum Lorzii Karmei simt că se pot descurca. Aceasta este dragostea divină adevărată, în care multă karmă negativă este conștient reținută de la individ până când el a învățat cum să o transmute în fericire și pace.


Serapis Bey: Atunci când o persoană dorește să devină un "candidat pentru Înălțare" și solicită posibilitatea de a "curăța arderile sale" de toată karma negativă, Lorzii Karmei trebuie să fie într-un acord cu privire la faptul... dacă aspirantul are puterea necesară, forță, credință, iluminare și capacități generale de a se angaja să echilibreze balanţa justiției într-o singură viață. Cu toate acestea, unele persoane care au răscumpărat karma negativă pe care au creat-o anterior printr-o lungă serie de încarnări şi au doar o mică datorie către univers pentru a "plăti" în finalul încarnării.


Hilarion: Este responsabilitatea Lorzilor Karmei să vadă că fiecare individ primește cât mai multă asistență posibilă în transmutarea karmei negative creată prin folosirea abuzivă a voinței libere. La sfârșitul fiecărei vieți pe Pământ, sufletul este chemat înaintea Consiliului Karmic și experiențele sale sunt evaluate. Oportunități, potențiale servicii, aparentele eșecuri și succese sunt examinate cu atenție. Apoi, Consiliul Karmic trimite individul într-o sferă de odihnă și învățare în cazul în care se poate pregăti cel mai bine pentru o altă încarnare pe Pământ, întărită prin purificare, instruire și răgaz temporar de la presiunile propriei sale reacţii karmice.


Saint Germain: Gândește-te bine la puterea Milostivirii și Flacăra Violetă pentru a dizolva cauza și nucleul suferinței și durerii generate de întoarcerea din trecut a utilizării abuzive a liberului arbitru. Apoi hotărăște să dizolvi efectele înainte de a apărea în viața ta. Poţi utiliza conștient Focul Violet în acțiune, pentru a face acest lucru invocându-l zilnic și la fiecare oră. Acest lucru vă va ajuta să transmutați energia negativă încorporată în toate celelalte corpuri și la vindecarea emoțiilor legate de aceste energii, îmbrățișând un nou nivel a conștiinței. Maeştrii Înălțați, au acumulat întregul impuls al eficacității în folosirea Flăcării Violete şi care este disponibilă pentru oricine şi pentru toţi care alegeţi să ne cereți ancorarea în lumea voastră în acest moment. Pe măsură ce tot mai mulți oameni învață eficacitatea puterii transmutației prin invocarea acțiunii Focului Sacru, vom avea pe Pământ o Frăție a Libertății care, după voia noastră, ei și alții vor fi liberi, de umbră şi din partea vieții.


PS. Geraldine Innocenti este flacăra geamănă a Maestrului El Morya şi a Ascensionat în anul 1961.


Cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J
Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!