MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

februarie 02, 2020

Lăsați-vă scăldați în strălucirea iubirii mele și în pacea sentimentelor mele





Preaiubiţii mei copii, VĂ IUBESC! Simţiţi sinceritatea şi profunzimea iubirii mele.

Am urmat cursul evoluției tale din momentul în care ai coborât în acest sistem solar și mai târziu, pe această planetă, când erați încă în acea stare de integritate, funcționând pe deplin în măreția și strălucirea prezenței voastre EU SUNT. Te-am îmbrăşişat în dragostea mea prin noaptea lungă şi întunecată, când ai ales să creezi umbre și karma în care vă aflați acum. Am să te urmez înapoi până în propria ta realizare Christică,  până când vei fi din nou triumfător, magnific, LIBER și să-ţi Stăpâneşti creația umană.

Vă îndemn să trăiți pentru iubire, prin credință, folosind această dragoste pentru a extinde granițele Împărăției Lui Dumnezeu, împlinirea destinului individual al propriei voastre vieți și realizarea Universului căruia îi aparții un loc mai dulce, mai magnific și mai glorios.

Dragi copii ai inimii mele, "binecuvântați să fiţi" aceia dintre voi, ale căror inimi au ales un anumit interes pentru-a deveni calea-dus-întors pentru copiii Pământului. Binecuvântată este aceea Lumină, care luminează prin pliurile sufletului tău individual, puterea motivantă care vă împinge înainte și care vă ține picioarele pe calea Luminii.

În Ierarhia Spirituală, în prezent dețin funcția Hristosului Planetar. Acestă integritate este ţinută, iubită, timp de aproximativ 14.000 de ani de către o singură Ființă; atunci un altul care s-a calificat, el însuși, acceptă această atribuţie. Hristosul Planetar precedent se îndreaptă către un serviciu mai mare pentru a promova Voința Lui Dumnezeu în tot universul. În timpul unui ciclu de 14.000 de ani, Hristosul Planetar are șapte oportunități majore să dezvolte o educație spirituală și o religie în șapte cicluri de 2.000 de ani, care va binecuvânta pe cei care evoluează pe planetă.

Hristosul planetar lucrează direct cu Maha Chohan din fiecare ciclu pentru a dezvolta o dublă eliberare de binecuvântări, care stimulează centrele spirituale particulare succesiv hrănite de fiecare dintre cele șapte raze. Prin aceasta, mintea conștientă a oamenilor  poate fi ridicată pentru a coopera cu mișcarea spirituală din actualul ciclu cosmic. Cine urmează să fie învăţători de această vârstă pentru a-l urma pe Maestrul Saint Germain ca Păstori de cale, trebuie să dezvolte o dexteritate în gândire, controlul sentimentelor şi o prezentare elocventă a Legii spirituale cu aplicarea lor. Trebuie să fiţi capabili să mişcaţi inimile și centrele spirituale ale sufletelor încredințate, pentru predare, şi pentru a avea efectul de transformare pe care trebuie să îl producă.

Eu am adus cu mine astăzi pe Elohim Cassiopeia, a cărui putere concentrată de Iluminarea stă în capacitatea de a ține în mintea divină designul și modelul de iluminare. De asemenea, am adus, pe puternicul Arhanghel Jophiel, a cărui radiație stârneşte sentimentul de Iluminare, trezeşte aspirația spirituală și încurajează înălţarea corpului emoțional spre Dumnezeire. Prin activitatea dublă de hrănire atât conștiința mentală cât și sentimentul, veți înțelege pe deplin calități particulare pe care trebuie să le dezvoltați în scopul de a învăța oamenii de pe Pământ în zilele și anii ce vor veni. 
     Lăsați-vă scăldați în strălucirea iubirii mele și în pacea sentimentelor mele.
     Eu sunt Maitreya, Hristosul din tine.


Cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J
Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!