MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

februarie 17, 2020

Ierarhia Cosmică




Deoarece nu se știe cine pe cine înlocuiește, îți voi da doar informațiile știute de mine. Deși se așteaptă ca multe schimbări să aibă loc după Înălțarea planetei, ele nu vor avea loc imediat. Diferitele funcţii din Ierarhia Cosmică deținute de marii Lorzi ai Luminii la momentul actual sunt descrise mai jos.

Domnul Sanat Kumara, marele Ierarh al lui Venus, a fost Logos-ul planetar al Pământului de aproximativ 2,5 milioane de ani, probabil mai mult. Până de curând, era prezent mai mult pe aici, dar acum s-a întors la casa lui pe Venus, așa cum este și el responsabil de acea planetă. Dar își continuă lucrarea aici pentru Înălțarea planetei și finalizarea ciclului întunecat. Aceasta este înțelegerea mea că îşi va menţine serviciul său până la Înălțarea Pământului în 2012. Multe ființe au ocupat poziții în ierarhie pentru o lungă perioadă de timp și în cele din urmă va trece la nivelul următor. Ei sunt în acest moment instruiți în mod activ în pregătirea celor care vor să îi înlocuiască.

Pe măsură ce aceste ființe evoluează, acestea trec la un nivel mai ridicat de serviciu, fiind înlocuite de acestea cu cei care au atins nivelul necesar. Cei care ocupă noile funcţii sunt de obicei instruiți timp de mai multe secole pentru a-şi ocupa noua lor poziție. Modificările în ierarhie au loc pe o perioadă lungă de timp. Cel care merge mai departe are nevoie de un anumit timp necesar pentru a-și instrui înlocuitorul.

Domnul Gautama Buddha este cunoscut ca fiind Buddha planetar, având titlul de "Domnul lumii". În timp util, el este cel care îi va lua locul lui Sanat Kumara ca Logos Planetar.

Domnul Maitreya deține funcția Hristosului Planetar de câteva mii de ani. El este cunoscut pentru dragostea sa mare și înțelegerea profundă a omenirii. În poziția sa în Funcţia de Hristos, este foarte asistat de Lordul Sananda. Când solicitați candidatura pentru Înălțare, cererea dvs. este examinată de Sanat Kumara, Lord Maitreya și Lordul Sananda. Toți trei trebuie să aprobe pregătirea candidatului în ceremonia înălțării care va putea avea loc.

Lordul Sananda (cunoscut și sub numele de Isus) și Maestrul Kuthumi dețin funcţia de Profesorii Lumii ai planetei.

Chohanii celor Şapte Raze sunt conduşi de Maha Chohan, care este un alt nume reprezentant al Duhului Sfânt pentru planetă. Este reconfortant să știm că Duhul Sfânt nu este doar un Porumbel. El este o ființă de mare succes care enunță suficientă Lumină pentru a radia iubirea reconfortantă a Duhului Sfânt, care este mângâietoare, pentru o întreagă planetă, însufleţeşte fiecare om, femeie, copil și toate formele de viață cu mantia lui de iubire în numele Creatorului.

Maha Chohan: Șeful Chohaniilor celor Șapte Raze, reprezentant al Sfântului Duh pentru Pământ. Această funcţie este ocupată de Paul Venețianul, care este, de asemenea, Chohan de A Treia Rază.

Prima Rază - Maestrul El Morya
A doua Rază - Lordul Lanto, asistat de Maestrul Kuthumi și Djwhal Khul
A treia Rază - Maestrul Paul Veneţianul, de asemenea, Maha Chohan
A patra Rază - Lordul Serapis Bey
A cincea Rază - Maestrul Hilarion
A şasea Rază - Lady Nada cu Lord Sananda, flacara ei geamănă
A şaptea Rază - Maestrul Saint Germain

Toate aceste departamente au mai multe subdiviziuni. După cum observați, unii maeștri dețin mai mult de o poziție în acest moment. Rețineți că fiecare dintre raze reprezintă una dintre cele șapte flăcări sau șapte atribute ale Lui Dumnezeu ale Duhului Sfânt. Acolo sunt, de asemenea, cele cinci raze secrete.
   

Cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J
Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!