MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

august 22, 2019

O Atitudine de Recunoştinţă



       Nimic nu mai este oprit de la tine. Veți ști cu certitudine asta că universul de care te-ai temut atât de mult vă va oferi tot ce ai nevoie vreodată și tot ceea ce ați visat vreodată. Ce numim păcatul original, pe care mulţi îl numesc încălcarea inițială a încrederii în Dumnezeu, este, în principiu, ultimul lucru de care ar fi nevoie, de a fi cucerit.

Asta se corelează cu povestea lui Adam și Eva, care era o metaforă ce descria lipsa de încredere în Dumnezeu, care a condus la separare.

       Da, Adam și Eva este doar o poveste înregistrată cu puțină înțelegere. Deşi alegoria din scripturile voastre poate conține anumite nivele de adevăr, cu siguranță nu a făcut-o să se întâmple așa. Povestea lui Adam și a Evei și căderea din harul umanității este foarte complexă într-adevăr. Într-o zi, vor fi puse la dispoziție toate înregistrările reale ale omenirii și în cele din urmă veți înțelege și veți învăța multe din ea. Povestea asta e pur și simplu o reprezentare slabă a ceea ce s-a întâmplat, și nu una corectă.

       Ceea ce este reprezentativ este că oamenii au renunţat la încrederea în Creatorul lor și au intrat în frică. Aurelia are printre posesiunile sale o mică carte numită Fiii Lui Dumnezeu, prin Christine Mercer. Aceasta este povestea unei femei care a decis să aibă încredere în Dumnezeu, indiferent ce se întâmplă cu ea. Încrederea ei a fost pusă în cele mai extreme teste. Prin greutăţile  testelor pe care le-a avut, ea a luat o decizie hotărâtă și inimaginabilă de a nu se plânge niciodată, niciodată de nimic. Continua să aibă încredere, indiferent cât de dureroasă va deveni. Chiar dacă ea a făcut acest angajament profund în "predare", ea a fost cel mai sever testată. Sfârșitul fericit al acestei adevărate povestiri este că într-un timp foarte scurt ea a echilibrat o astfel de cantitate imensă de karmă care, minuni după minuni a început să curgă în plinătatea vieţii ei. Tot ce pierduse era restabilit de o sută de ori.

       În timpul perioadei de testare, ea i-a mulţumit Lui Dumnezeu pentru orice dificultate pe care o întâmpina, ştiind că asta o va conduce la ceva mult mai mare şi mult mai măreţ, şi cu siguranţă aşa a făcut! Christine a reuşit să-şi ia corpul în ascensiunea fizică câţiva ani mai târziu, într-un moment în care nimeni altineva de pe planetă nu a făcut-o. Ea a realizat acest lucru atunci când energiile de pe planetă nu au sprijinit-o, aşa cum o astfel de activitate este acum.

       Această carte mică a făcut o impresie mare asupra Aureliei într-un moment în care trecea printr-o perioadă dificilă. Ea a citit târziu în noapte, din copertă în copertă, cartea pe care a găsit-o într-o librărie la numai 2,00 dolari, folosită cu mulţi ani în urmă. Reacția Aureliei a fost, "Hmmm ...., cred că situația mea, care nu este la fel de gravă ca a ei, ar putea fi îmbunătățită folosind aceleași principii”. Ea a reflectat în inima ei, că atitudinea ei faţă de situația de viață era departe de a fi la fel de grațioasă și recunoscătoare ca Christine, și a devenit conștientă de faptul că ar fi avut resentimente.

       Ea a citit cartea de două ori și apoi a decis să aplice principiile în "o atitudine de recunoştinţă "cât de bine a putut. Situaţia Aureliei s-a îmbunătăţit aproape imediat, şi în câteva luni, a fost din nou mai fericită decât a fost de multă vreme. Inima ei a fost liberă și situația ei financiară a fost restabilită. Cartea Christinei, valoarea sa, de măsurat în aur pentru modul în care ea descrie cum a mers dincolo de temerile ei. Felul în care această femeie și-a cucerit temerile este un exemplu excelent în fiecare, de urmat.     
       Adama

Adama cu Maestrul El Morya   - The Seven Sacred Flames - Aurelia L. J 
Traducere Suzi Mirea


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!