MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

august 31, 2019

Râul vieții, al iubirii, al abundenței nelimitate se află în voi




Râul vieții, al iubirii, al abundenței nelimitate se află în voi

       Salutări, iubiţilor, eu sunt Adama. Sunt aici în prezența voastră astăzi cu mai multe ființe pe care majoritatea dintre voi deja le știți sau cel puțin aţi auzit. Printre aceștia prezenți, mai sunt fratele nostru Ahnahmar și maestrul gardian al celei de-a Doua Raze, Domnul Lanto.

       Cu această introducere, voi vorbi acum despre Iluminare, unul din atributele Flăcării Lui Dumnezeu, care te poate ajuta foarte mult în re-trezire.

       Aurelia - Buna ziua, Adama, dorim sa discutam cu tine atributele si utilizarile Razei  Iluminării să primim o înțelegere mai bună a acesteia. Voi trebuie să stiţi deja că ne-aţi citit mintea noastră, deoarece l-ai adus pe Lordul Lanto cu tine. Vă urez bun venit tuturor în mijlocul nostru și în inimile noastre; suntem onorați să avem prezența voastră cu noi.

       Adama - Mulțumesc, prieteni. Este, de asemenea, plăcerea și onoarea noastră să fim din nou împărtășind iubirea și înțelepciunea noastră cu voi și mai târziu cu un număr mai mare de oameni, prin cărțile noastre publicate. În acest moment crucial al tranziției Pământului conştiinţa şi dimensiunea mai mare, este mai importantă ca niciodata pentru fiecare suflet încarnat aici pentru a înțelege ce se întâmplă energetic și fizic asupra voastră şi în evoluția planetei.

       Într-adevăr, mai mult ca niciodată, voi toți aveți nevoie de mai multă iluminare pentru a înțelege pe deplin și pentru a vă aminti esența dumnezeiască, să știi ce faci aici pe această planetă și să descoperiți scopurile și obiectivele pe care le-ați stabilit pentru experiența voastră aici. Acum este timpul ca toți să profitați de cea mai minunată fereastră de oportunitate de eliberare spirituală prin Ascensiune, care vi se oferă în acest timp. Din cauza iubirii profunde pe care o are Creatorul pentru fiecare dintre voi și prin intermediul celui mai minunat har dumnezeiesc care vă este oferit din inima Sa, puteți fi acum eliberați de alegerile în separare de Dumnezeu pe care le-ați făcut cu mult timp în urmă.

       Ați evoluat aici de mult timp într-o conștiință de somn spiritual, care a creat mult disconfort, nefericire, durere și limitare. Prin ignoranţa auto-impusă şi separarea pe care le-aţi ales să le experimentaţi ați uitat cum să vă manifestați viața ca Ființe Divine. Mulți dintre voi v-ați săturat de acest mod nenatural de a fi, și aţi chemat intervenția Creatorului. Pe toată durata vieții, sufletele voastre au fost imprimate cu eroare în sistemele de credință despre Dumnezeu și despre voi și ați urmat învățăturile limitative ale religiilor, ale căror conducători aveau pentru agenda lor să vă țină în ignoranță spirituală, control și supunere. Pentru cele mai multe religii și dogme ați fost așa de atașați să credeţi, ţinuţi în cutie și întruchipaţi într-un flux nesfârșit de concepte eronate care te-au împiedicat să te confrunţi cu tine însuți în multele încarnări, prin ochii divinității voastre.

       Dorim să vorbim despre un nivel de spiritualitate care este pur în esența sa. Ştiţi, şi s-a spus de multe ori că adevărata spiritualitate este un concept simplu care ar putea fi rezumat într-o mică broșură. Este atât de simplu încât oamenii au uitat complet cum să "fie" spirituali și să-l întruchipeze. Căutați mereu cele mai complexe concepte pe care le puteți găsi. De-a lungul veacurilor, milioane de cărți conțin ideologii elaborate și confuze despre Dumnezeu ce au fost scrise despre spiritualitate. Și, de fapt, foarte puține, dacă există, recunosc adevărurile simple pe care le oferă spiritualitatea pură. Un număr mare de cărți spirituale au fost scrise de către cei pe care îi considerăm orbiți spiritual, care doresc să-i ghideze pe ceilalți oameni, care sunt, de asemenea orbi spiritual. Adevărata spiritualitate este o stare de ființă, o stare pură de conștiință care te aduce înapoi în conștiința iubirii, a luminii, a adevăratei vieți și a divinității voastre.

       În general, spiritualitatea nu poate fi câștigată de multe lucruri pe care le faceți sau nu, nici prin numeroasele reguli impuse de societatea voastră, de religia voastră, organizațiile și guvernele pe care sunteți atât de dornici să vă conformați. Pur și simplu "ESTE." Acesta este motivul pentru care toate ritualurile, practicile și conceptele cu sfaturi și avertizări pe care le acceptaţi sau le respingeţi, ar fi trebuit să fie, în cel mai bun caz, doar linii directoare de bază, bine-intenţionat de oameni. Aceste îndrumări te-ar fi putut ajuta dacă le-ai fi folosit în perspectiva corectă, dar ei nu au putut niciodată insufla adevărata spiritualitate în sufletul tău. Tu singur poţi face acest lucru în comuniune cu Esența Divină.

       Scopul discursurilor și scrierilor noastre este de a aduce o învățătură simplă pentru ca oamenii să urmeze o învățătură care vă va ajuta să vă aducă înapoi la conștiința "Dumnezeului din interior" ca marele arhitect al fluxului vostru de viață. Ne dorim să redescoperiți, așa cum avem noi, bucuria și fericirea de a trăi din nou, viața în funcție de calea ta unică, total legată de această esență divină care bate în inima ta. Vă dorim să vă amintiți în permanență că această esență divină este vie și activă în fiecare dintre voi, este singura "Sursă" adevărată a tot ceea ce puteți fi, cu toate că puteți ști și cere să vă manifestați viața de zi cu zi ca ființe divine.

       Râul vieții, al iubirii, al abundenței nelimitate și al oricărui dar bun și perfect, în care doriti să vă bucuraţi şi să doriţi să obţineţi se află in voi, asteptând recunoaşterea şi dedicarea voastră în chemarea lui.        

Discurs de la Adama cu Lordul Lanto  The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere Suzi Mirea  


Misiunea Fundației Telos Mondial Inc.

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.

Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la inimă la inimă cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!