MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

septembrie 02, 2019

Care sunt efectele secundare ale utilizării abuzive a chakrei coroană şi cum ar părea în corpul fizic?




Grupul - Puteţi explica abuzurile celei de-a Doua Raze?



       Unele dintre abuzurile celei de-a Doua Raze ar fi utilizarea cunoștințelor în mod greșit sau în a sta, în ignoranța conștientă, cum ar fi: nu doresc să văd lucrurile aşa cum sunt. Iluziile distractive despre viață și despre sine, sunt - de asemenea, o utilizare abuzivă a celei de-a Doua Raze.


       Am de gând să vorbesc acum, pentru o clipă - despre inimă. Mintea umană și creierul sunt instrumentele pe care le aveți în cea de-a treia dimensiune şi care au fost proiectate inițial a fi mereu în slujba inimii. Inima ta este conectată la Mintea Divină a Lui Dumnezeu, și până când nu ajungeți la o stare de unire cu Sinele, mintea voastră mentală sau ego-ul au nevoie întotdeauna de a fi conștiente în serviciul inimii. În timp, devine un lucru natural în starea de ființă.

       Când lucrați sau acționați în mod constant prin mintea voastră umană în loc de inima ta, și nu eşti conectat la scopurile superioare ale Vieții, acea stare a conştiinţei creează o utilizare necorespunzătoare a celei de-a Doua Raze, prin ignoranţă spirituală, controlul şi manipularea minţii Eului. Unii oameni au o mare inteligenţă umană, dar nu au înţelepciune spirituală. Adesea folosesc acea minunată inteligenţă în slujirea eului alterat, în loc să caute unicitatea lor cu tot ceea ce este. Înţelegeţi?

       Puteţi doar să vă schimbaţi propria perspectivă asupra lucrurilor şi să îmbrăţişaţi energiile iubirii, de pace şi armonie pentru tine în primul rând, şi atunci când deţineţi suficient din aceasta, voi o puteţi radia altora din jurul vostru, pur şi simplu fiind cine sunteţi. Când toată lumea va începe să acceseze Mintea Lui Dumnezeu prin inimă, guvernele voastre încep, de asemenea, să schimbe şi să reflecte noua conştienţă colectivă.

       Pe măsură ce vă schimbaţi, pe măsură ce colectivul îşi dezvoltă conştiinţa, guvernele voastre vor fi la fel, de asemenea, în schimbare. În acest fel, începeţi să vedeţi că nu este vorba despre acestea, ci despre toate acestea împreună. Guvernele voastre reflectă întotdeauna conştiinţa oamenilor pe care ei îi guvernează. Pe măsură ce evoluaţi, veţi avea înţelepciunea de a alege şi mai multe fiinţe luminate în liderii voştri.

        Sunt oglinzile voastre.

       Aurelia - Care sunt efectele secundare ale utilizării abuzive a chakrei coroană şi cum ar părea în corpul fizic?

        Adama - Ştii, chakra coroană este instrumentul şi scaunul Minţii Lui Dumnezeu în corpul fizic conceput pentru a reflecta cunoaşterea, înţelepciune şi iluminarea. Cei care sunt conştienţi de oamenii înşelători care controlează şi manipulează, şi folosesc cunoştinţele lor umane în beneficiul lor, în timp, se vor confrunta cu recolta lor crearea de Karmă. Unele dintre modalităţile în care se poate întoarce, poate fi şi prin boală mintală, cum ar fi Alzheimer, Parkinson, pierderea memoriei, disfuncţia sau boala mintală. În timp ce ajungeţi mai în vârstă, trebuie să devii mai înţelept şi să îmbrăţişezi tot mai mult din Mintea Lui Dumnezeu. Opusul este destul de răspândit în societatea voastră, pe măsură ce oamenii îmbătrânesc. Mulţi oameni din casele de îngrijire medicală sau instituţiile mintale au ajuns într-o stare de deteriorare mentală până în punctul de a nu mai putea să-şi recunoască numele lor sau să îi recunoască pe cei dragi.
       Să facem o meditaţie şi să mergem la Templul Iluminării, în planul eteric.  

Raza Iluminării - cu Adama şi Lord Lanto - The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere Suzi Mirea


Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la inimă la inimă cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!