MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

septembrie 27, 2019

Flacăra Iubirii Cosmice




Flacăra Iubirii Cosmice


Maha Chohan, Paul Venețianul
Cea de-a Treia Rază

Principalele calități ale Lui Dumnezeu și acțiunile celei de-a Treia Raze:
Iubire necondiționată, omniprezență, compasiune, adevărata frăție,
iubire în acțiune, iubirea Duhului Sfânt, și inițierea –
Chakra Inimii.

Ziua când este amplificată: Marți
Chakra corespondentă: Inima
Culoare: Roz

Pietre corespondente:
Rose Quartz, Ruby

Chohan al celei de-a Treia Raze:
Paul Venețianul, acest Maestru deține, de asemenea, Funcţia de Maha Chohan
care este în serviciul "Duhului Sfânt" pentru această planetă.

Retreaturile sale: "Chateau de Liberté" situat în sudul
Franței lângă Marsilia și Templul Soarelui din New York,
STATELE UNITE ALE AMERICII.
Ca Maha Chohan planetar, el are, de asemenea, un Retreat la
Ceylon, numit Templul Confortului.


Arhanghelii celei de a Treia Raze cu Complementul Divin:
Chamuel și Caritate
Retreat: St Louis, Missouri, Statele Unite ale Americii

Elohim al celei de a Treia Raze cu Complementul Divin:
Heros și Amora






       Maestrul Paul Veneţianul, Chohan al celei de-a Treia Raze, are Funcţia de Maha Chohan, şi este „În Slujba Spiritului Sfânt” pentru această planetă. El este devotat Razei Iubirii şi Înţelepciunea inimii, care cuprinde atât Buddhismul, Principiile Înţelepciunii şi Principiile Iubirii Christice. Devotamentul său este indreptat spre frumuseţe, perfecţiunea sufletului prin compasiune, răbdare, înţelegere, auto-disciplină şi dezvoltarea capacităţilor intuitive şi creative ale inimii prin alchimia sacrificiului de sine, dezinteresul şi predarea.

       Lucrează îndeaproape cu Arhanghelul Chamuel, folosind Raza Iubirii – roz, pentru a vă deschide inimile prin artă, muzică și culoare. Cu ajutorul Maestrului Hilarion, aceştia asigură ca noile tehnologii și științele să aibă o contribuție creativă și artistică. De asemenea, el lucrează cu vindecarea prin sunet pentru a vă ajuta la restabilirea armoniei și transmiterea noilor frecvențe a Luminii Curcubeu. El îi sponsorizează pe toți cei care aduc învățăturile și cultura Maeșterilor Ascensionați și Marea Frăție Albă pentru omenire. El, alături de Lordul Maitreya, este inițiatorul Chakrei Inimii. Chemaţi-l Iubiţilor, pe Paul Venețianul pentru a vă ajuta să creați tot ceea ce dorește inima voastră.


Realizările lui Paul Venețianul


  •  În Atlantida, Paul a servit în guvern ca șef al afacerilor culturale. Inainte de scufundarea continentului, a mers în Peru pentru a stabili un focar al Flăcării Libertății, care mai târziu a permis Incaşilor să aibă o civilizație înfloritoare.

  • Mai târziu, el a întruchipat în Egipt ca un maestru al arhitecturii esoterice și a lucrat cu Maestrul El Morya, maestrul constructor, la construcția piramidei.

  •  În varianta sa finală ca Paolo Veronese (1528-1588), marele pictor Renascentist Italian, el a devenit unul dintre cei mai mari artişti ai şcolii veneţiene. Născut în 1528, el a primit puțină pregătire directă în artă înainte de a începe cariera sa prolifică. Talentele sale excepționale au provenit din Focurile Iubirii arzând în Inima sa Sacră.

  •  Paul Venețianul a fost influența și inspirația din spatele construcției Statuii Libertății din Franța. Statuia, printre altele, reprezintă Flacăra Libertății, aceeași flacără pe care Paul  Veneţianul a venerat-o la Incaşi cu mult timp în urmă. El s-a înălțat la sfârșitul ultimei încarnări în 1588 la "Chateau de Liberté" din sudul Franței.

The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere Suzi Mirea

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la inimă la inimă cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!