MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

decembrie 01, 2019

Prezenţa voastră “EU SUNT” cere să vă învățați lecțiile de ințelepciune şi de adevăr

Nu puteți deveni întregi, dacă evitați să vindecați o parte din structura energetică. Vindecarea adevărată şi permanentă are loc atunci când creezi un echilibru la toate nivelurile. Există oameni care sunt bolnavi din punct de vedere fizic – să spunem de cancer. Ei își vor cheltui, dacă au foarte mulţi bani, întreaga avere în încercarea de a obține însănătoșirea fizică, prin tratamentele specific domeniului medicinii – chirurgie, radiație, substanțe chimice otrăvitoare. Partea emoțională – cea care a provocat inițial cancerul – nu este niciodată abordată. De fapt se adaugă şi mai mult stres şi emoții traumatice la corpul emoțional, care e deja supraîncărcat. Ce fel de vindecare permanentă poate avea loc în urma unei astfel de negări a unui aspect fundamental al Sinelui?

Miliarde de dolari sunt cheltuiți în fiecare an în tratamente ce nu oferă decât o lecuire temporară. Într-adevăr, unii pot simți o atenuare a bolii, dar ceea ce se întâmplă nu este o însănătoșire reală şi permanentă. Chiar daca apare o ușurare temporală sau de scurtă durată, dacă sufletul nu a învățat cunoștințele noi oferite de boală, nu are loc o vindecare reală. Dacă persoana moare din cauza metodelor de tratament chirurgical, cu radiații şi cu substanțe chimice, nu au fost învățate lecțiile şi nu a fost obținută vindecarea, deoarece cauza problemelor din corpul emoțional a fost ignorată. Oricare ar fi emoțiile care au dus inițial la crearea cancerului, dacă acestea nu sunt luate în seamă şi tratate într-o viaţă, dacă lecția nu a fost învățata şi nu a apărut vindecarea la nivel emoțional, boala va reveni şi iar, în incarnările ulterioare, până când se va ajunge la o înțelegere şi o ințelepciune mai profundă. Prezenţa voastră “EU SUNT” va cere să vă învățați lecțiile de ințelepciune şi de adevăr, înainte ca să obțineți o libertate spirituală deplină şi reîntoarcerea la întreg.

Acesta este motivul pentru care treceți prin atât de multe întrupări. De asemenea, îngerii şi multe alte ființe din tărâmul luminii care lucrează cu omenirea vin regulat aici, pentru purificare şi reîncărcare. Ei nu au nevoie de consiliere din partea noastră.


Discursul lui Adama cu Maestrul Hilarion - The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!