MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

decembrie 21, 2019

Cunoaște-te pe tine însuți




Salutări, iubiţii mei, Eu sunt Lordul Sananda și vin însoțit de iubita mea Nada. Este într-adevăr o mare bucurie și onoare pentru noi să ni se acorde această posibilitatea de a vă saluta pe toți cei care citesc acest material de schimbare a vieții și în conectarea cu tine într-un mod foarte personal. 

Dorim să vorbim cu inimile și sufletele subiecților noștri preferați, subiectele iubirii de sine și puterile Flăcării Reînvierii, a cărui tutelă ne-a fost încredințată ca fiind în serviciul nostru pentru viață.

Unii dintre voi ați citit multe cărți, cu speranța de a găsi cheile magice care vor crea în sufletul tău deschiderile pentru a te ajuta să te întorci acasă în dimensiunile Iubirii și Luminii pe care le-ați cunoscut odată. Mulți dintre voi sunteți fericiți să ne întâlnim și să lucrăm din nou față-în-față și să trăim "viața reală" dincolo de cătușele omenești ale iluziei separării.

Știţi, iubiţi mei, tot ceea ce v-aţi dorit și aţi visat vreodată vă așteaptă, să se nască și să vi se acorde admiterea și recunoașterea. Toate minunatele daruri, nelimitarea și facultățile divine care sunt ale " Prezenței EU SUNT " pur și simplu rupe dorința de a fi activate și restaurate în tine. Într-adevăr, nu există nimic în afara ta pe care să-l poți dobândi, să vă satisfacă permanent dorințele voastre cele mai adânci, cel puțin nu pentru mult timp.

Dar, dragilor, trebuie să cereți și să vă permiteți să primiți. Permiteți-vă ceva timp, în fiecare zi să contempli și să vă concentrați asupra obiectului, a dorințelor voastre. Știți cu toții acest lucru, dar foarte puțini dintre voi aveți timp să aplicați ceea ce învățați în cărțile pe care le citiți. Sunteți Creatori, și trebuie să creați ceea ce vă doriți cu dragostea din inima voastră, cu intenție și concentrare. Pur și simplu nu se întâmplă de unul singur, fără a vă întreba, fără a vă stabili intenția și fără a activa sentimentul de recunoștință pentru primirea fructelor din rodul creaţiei tale.


Acum, cu spațiul limitat alocat în această carte, vom face tot posibilul pentru a vă oferi la maxim. Și Oh! Există atât de multe lucruri în care ne-ar plăcea să le împărtășim cu voi. 




Astfel, vă încurajăm să veniți în retreatele noastre noaptea, la Templul Reînvierii în apropierea Ierusalimului, pentru a comunica cu noi personal, pentru a ne simți inimile și pentru a obține ceea ce nu se găseşte în carte, şi direct de la noi. Este serviciul nostru și marea plăcere de a vă învăța următorul pas, și următorul pas, pentru a vă ajuta să atingeți Măiestria voastră. Aceasta este o invitație, preaiubiților.

Este atât de important să începeți să vă concentrați asupra cunoașterii și iubirii. Cum vă puteți aștepta să creați Uniunea Divină cu cel ce "EU SUNT" prin Înălțare, dacă voi nu sunteți dedicați să cunoașteți cu adevărat acea parte din voi cu care doriți să fuzionați?

Cunoaşteţi-vă Sinele şi începeţi să-L iubiţi; nu poate fi altfel. Acest lucru este exact ceea ce vă va elibera de toate poverile, tristeţile  și limitările. "Cunoaşterea și iubirea ființei voastre interioare vă va aduce tot ceea ce v-ați dorit şi tânjit vreodată". Prin urmare, afirmația "Cunoaște-te pe tine însuți" este cea mai minunată declarație profundă care există în limba ta.



Cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J
Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!