MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

decembrie 02, 2019

Ușile ridicării pe alt nivel de vibrație se deschid şi se închid, în conformitate cu diferitele cicluri de evoluție

Sinele vostru Divin lucrează la nivel de creaţie. El lucrează în strânsă colaborare cu îngerii şi cu maeștrii Înălțați, cu frații cosmici şi cu noi, pentru vindecarea voastră. Noi nu putem face niciodată vindecări pentru voi, fără permisiunea Sinelui vostru Divin. In toate eforturile şi încercările de a vă tămădui, trebuie să apelați întotdeauna şi să vă reconectați la “Prezenţa EU SUNT”, cât şi să vă exprimați intențiile legate de ceea ce doriți să realizați sau să vindecați.

Dacă am face acest lucru în locul vostru, cum ați putea să deveniți maeștri ai expresiei Divine? Uneori, există oameni care se supără pe maeștrii Înălțați sau pe prezenţele angelice, deoarece consideră că cererile exprimate prin rugaciuni nu le-au fost îndeplinite așa cum se așteptau. Ei continuă să nege însăși sursa dorințelor lor, închizându-şi inimile în faţa unui ajutor ulterior. Poate că le-ați cerut unor anumiți maeștri Înălțați să primiți banii necesari pentru a merge într-o călătorie şi nu i-ați obținut. Sau ați dorit o relație cu o anumită persoană şi nu ați reușit. În loc să lăsați respectiva chestiune in voia gratiei Divine si a marii intelepciuni a Divinitatii voastre, care știe ce este mai bine pentru calea aleasă pentru această viaţă, vă supărați pe Dumnezeu sau pe acel maestru superior. Hotărâți că nu mai vreți să aveți de-a face cu respectivul maestru şi nici cu altul; şi închideți ușa. Acest gen de atitudine, dragii mei, este ceva comun la oameni. Cei care fac astfel se lipsesc de foarte mult ajutor, de graţie Divină şi de binecuvântări în acea întrupare. Ceea ce nu vă dați seama este că nici un maestru superior sau prezenţă angelică nu pot trece de calea sufletului vostru. Partea “EU SUNT” din voi știe exact ce aveți nevoie să învățați şi să realizați pentru a vă îndeplini obiectivele stabilite în această viaţă.

Orice înger sau maestru superior vor lucra întotdeauna în strânsă colaborare cu Sinele vostru Divin, pentru a sprijini “planul vostru superior” şi destinul suprem. Cât timp sunteți în dimensiunea a treia, vălul nu va permite să vedeți întreaga perspectivă a întrupării. Partea “EU SUNT” este conducătorul, iar sufletul reprezintă suma tuturor experienţelor voastre. Înălțarea este procesul de unificare a acestora într-o unitate; voi deveniți din nou un întreg. Deveniți personificarea Sinelui vostru Divin, manifestând plenitudinea Divinității voastre. Etapa finală a înălțării este cel mai minunat eveniment ce ar putea să se întâmple în evoluția oricui. Ați lucrat pe parcursul atât de multor vieți pentru atingerea acestui obiectiv unic, încât îl puteți atinge, în totalitate, în această viaţă. Puteţi deveni tot ceea ce v-ați dorit vreodată, deoarece ușile înălțării la un nivel superior sunt acum larg deschise, cum n-au fost niciodată în milioane de ani.

Este șansa voastră de a spune da acestei ocazii mărețe – profitați de ea. Veți primi tot ajutorul şi sprijinul de care aveți nevoie. Fiți înțelepți şi nu ezitați să beneficiați de acest prilej unic. Ușile ridicării pe alt nivel de vibrație se deschid şi se închid, în conformitate cu diferitele cicluri de evoluție.

S-ar putea să treacă foarte mult timp până când se vor deschide, din nou, la fel de larg ca acum. Vă spun tuturor că dacă doriți să obțineți libertatea spirituală în această viaţă, să deveniți complet nelimitați şi să trăiți experienţa uniunii alchimice dintre sufletul vostru şi Sinele vostru Divin, prin procesul înălțării, nu exista un moment mai bun decât cel de acum, pentru a realiza acest deziderat. Trebuie ca, în mod conștient şi intenționat, să alegeți acest lucru şi să-l doriți mai mult decât orice altceva. Nu veți fi forțați să o faceți. În prezent vi se oferă cea mai măreață dintre ocazii.

“Veți accepta mâna întinsă de noi şi sprijinul nostru, astfel încât să vă putem ajuta să reveniți acasă? Noi suntem deja acasă. Vă veți alătura nouă?”


Discursul lui Adama cu Maestrul Hilarion - The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!