MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

decembrie 15, 2019

Lucrarea interioară a "Prezenţei EU SUNT"


În cea de-a treia dimensiune, aţi avut aventuri şi experienţe în separare. Aţi adunat îndoieli, temeri, confuzii, neînţelegeri şi nu ştiţi întotdeauna ce opţiuni să faceţi sau când să faceţi alegerile corecte.

Tu nu ştii întotdeauna scopul, destinul sau pasul următor. Există întotdeauna un loc în conștiința ta unde vă bucurați de îndoială de sine și de lipsa de cunoaștere despre multe lucruri din viața voastră. Adesea vă aflați fizic în corp pe un plan scandalos de existenţă, fără un plan, fără direcție sau instrucțiuni. Pentru majoritatea dintre voi, nici măcar nu aveţi un plan "A", nici un plan "B". Fiind în acum, este cu siguranţă un plan bun, mai ales dacă nu aveţi o conştientizare deplină.

Aţi observat în ultima vreme că sunteţi din ce în ce mai mult în momentul de acum, cu tot ceea ce faceţi. Când trăiţi în momentul de acum, intri în conştiinţa Dumnezeului "EU SUNT" din voi. Este partea din tine care deţine agenda planului tău divin pentru toată veşnicia, şi pentru această viaţă. Când voi vă faceţi planuri din minte sau ego, veţi constata că ele nu funcţionează întotdeauna şi nu sunteţi întotdeauna capabili să le urmaţi.

Vom dezvălui câteva lucruri din ceea ce a fost misterios în voi, ca voi să puteţi îmbrăţişa marele mister în ceea ce sunteţi. În primul rând, vă vom spune că "Prezenţa EU SUNT" este o rezonanţă şi o vibraţie "înăuntrul vostru", din interiorul inimii şi a sufletului. O veţi simţi foarte puternic în vecinătatea inimii şi în zona gâtului. Veţi simţi, de asemenea, că are o mişcare de revoluţie cu toate chakrele în acelaşi timp când este activată şi deschisă.

Ceea ce activează "Prezenţa EU SUNT" sunt alegeri pe care le faceţi. Când vă folosiţi puterea şi dorinţele voastre de a face o alegere clară şi simplă, "EU SUNT" este implicat. Atunci când nu există îndoieli, temeri sau ezitări cu privire la această alegere, nu apar probleme pentru a obstrucţiona alegerea care a fost prezentată, şi aveţi o energie absolut limpede. Când faceţi alegeri într-o claritate totală şi nu există în prezent nicio separare, "EU SUNT" este activată şi complet liberă în exprimare.

Adevărul este că, există doar câteva probleme pe care trebuie să le rezolve în scopul de a realiza măiestria voastră. Nu este interesant? Dacă vă spunem că puteți conta pe aceste probleme, pe de o parte! Cei mai mulți dintre voi știți deja și credeți că sunteți capabili să aduceţi măiestria și Înălțarea în această viață. Nu știi încă cum, nu știți încă toți pașii și nu veți fi informat pentru că pașii spre măiestrie sunt miracole care sunt revelate în momente precise și sunt menite să accelereze progresul. Acestea vor fi mereu momente minunate surprize și de expansiune. Ele sunt menite să fie "secrete" până în momentul de față a revelaţiei.

Cine sunteți, nu numai că Dumnezeu descrie "ființa", ci și voi ca un Creator.

Cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J
Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!