MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

noiembrie 30, 2019

Substanțele chimice şi poluarea secolului al XXI-lea

Ei bine, da, mărindu-vă povara. Să vă explic. Aveți multe tipuri de corpuri – ceea ce voi numiți corpuri subtile. De asemenea, aveți patru sisteme de corpuri principale: vehiculul fizic, corpul emoțional, cel mental şi cel eteric. Fiecare dintre acestea are un număr mare de subcorpuri. De aceea vorbim despre nouă sau douăsprezece corpuri subtile, ori mai multe. Nu le vom studia în acest moment, deoarece este un subiect prea complex pentru discuția noastră. Vom analiza doar cele patru corpuri principale, care reprezintă fiecare 25% din ființa voastră integrală şi lucrează împreună. Atunci când îl suprimi pe unul, le anihilezi şi pe celelalte. Atunci când vindeci unul, aduci, în același timp, ușurare şi celorlalte. Atunci când consumi sau inhalezi substanțe chimice toxice, fiți conștienți că există unele tipuri de substanțe care se elimina relativ ușor din corp, iar altele pentru care corpul nu posedă niciun mecanism de eliminare.

Substanțele chimice ale secolului al XXI-lea şi poluarea au fost atât de mult încorporate în hrană, apă şi în aerul vostru, încât organismul reușește cu greu să le elimine. Nivelurile de toxicitate din corpurile voastre continuă să crească. Atunci când a fost conceput corpul uman, aceste substanțe toxice făcute de mâna omului nu existau. Mai mult, ele au tendința de a se depune în celule şi doar tratamentul cu remedii homeopate şi vibraţionale poate elimina aceste vibrații nedorite. Totul poate deveni destul de complicat. Faceți tot ce puteți pentru a consuma doar cea mai pură apă, cele mai pure tipuri de lichide şi de alimente. Încercați prin orice mijloc să vă purificați corpul fizic. Atunci când nu vă simțiți bine din punct de vedere fizic, emoțiile se agită, iar facultățile mentale nu mai sunt atât de ascuțite.

Atunci când nu sunteți echilibrați din punct de vedere emoțional, nici corpul vostru fizic nu se simte bine, deoarece toate sunt în legătură. Nu puteți separa nici o parte componentă a voastră, fără a afecta întregul.


Discursul lui Adama cu Maestrul Hilarion - The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!