MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

noiembrie 21, 2019

Adama ne vorbeşte despre vindecare şi despre Lemuria





Adama ne vorbeşte despre vindecare şi despre Lemuria.
O meditaţie profundă ne duce la Marele Templu de Jad din Telos, unde ceea ce trăim este incredibil de vindecător şi de revigorant.

Salutări prieteni, vă vorbește Adama din Telos. Ori de câte ori sunteți invitați pentru a vă întâlni cu noi şi a vă da învățăturile noastre, este întotdeauna un moment de mare bucurie şi împlinire pentru toți cei din Telos. Astăzi, am dori să discutăm despre un nou mod de abordare a vindecării şi, de asemenea, să vă facem cunoscut un minunat templu de vindecare pe care-l avem în Telos, numit Marele Templu de Jad. Accesul în acest sanctuar extraordinar a fost închis celor de la suprafață, încă de la scufundarea continentului nostru.

Totuși, de curând, ușile acestui mare templu de vindecare au fost redeschise tuturor celor care doresc să-l viziteze. Sunteți invitati să veniți aici în corpurile voastre eterice pentru a vă reîncărca, a vă purifica şi a învăța despre vindecare, la un nivel de înțelegere. Aceasta nouă dispensă este, într-adevăr, un privilegiu de care voi toți, cei de la suprafață, puteți beneficia în această perioadă de schimbare şi de vindecare a omenirii şi a planetei.

Marele Templu de Jad a existat într-o formă fizică, pe vremea Lemuriei şi principala sa preocupare era “vindecarea”, în adevăratul sens al cuvântului. Acest sanctuar a fost, inițial, înălțat în perioada de glorie a Lemuriei şi, timp de sute de mii de ani, energiile sale au binecuvântat viețile oamenilor. În interiorul templului ardea flacăra nemuritoare a vindecării planetei. Aceasta era întreținuta de tărâmul angelic, de Sfântul Spirit şi, de asemenea, de iubirea celor din Lemuria. Energiile acestui templu mențineau echilibru adevăratei vindecări pentru planeta însăși, pentru locuitorii ei, precum şi pentru Mama Pământ.

Atunci când ne-am dat seama că Lemuria era în pericol, şi ca în final va fi distrusă, am știut şi că acest sanctuar măreț va dispărea din planul fizic. Am încercat să construim copia sa fizică în Telos. Deşi această copie este puțin mai mică decât templul original, toate înregistrările energiilor “Flăcării Nemuritoare pentru Vindecare” din momentul creării lui au fost transferate in Telos. Energiile sunt încă în curs de amplificare şi astăzi. Această energie de vindecare extraordinară nu a fost niciodată pierdută pe planetă, chiar şi după ce continentul nostru a fost distrus.

Toate energiile şi comorile sale au fost mutate înainte de acest eveniment. Activitatea de planificare, în vederea construirii acestui templu şi de mutare a energiilor sale, a avut loc cu câteva mii de ani înainte de scufundarea Lemuriei. Multe alte copii ale unor sanctuare importante au mai fost construite în acelaşi mod în Telos, în acea vreme. Pentru a ne salva cultura şi cât mai mulți oameni posibil, a trebuit să ne planificăm strategia cu cinci mii de ani înainte de momentul efectiv al cataclismului prezis.


The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!