MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

noiembrie 25, 2019

Cum ajungem În Marele Templu de Jad






Prin intenție, prieteni! Ceea ce trebuie să faceți este să vă propuneți, în meditația voastră, intenția de a veni în acest templu, sau înainte de a vă duce la culcare, seara. De exemplu, ați putea spune Sinelui vostru Divin, ghizilor şi maeștrilor voștri următoarea rugăciune:

“Din Dumnezeul Ființei mele, cer să fiu condus la Marele Templu de Jad din Telos, în această noapte. Le cer ghizilor, maeștrilor şi îngerilor să mă ducă acolo, în timp ce corpul meu se odihnește în urma activităților de peste zi”.

e asemenea, ați putea să vă formulați propriile rugăciuni-cerere. Stabiliți, ca intenție, venirea aici pentru reîncărcare, purificare, vindecare, consiliere – sau, pur şi simplu, pentru a vă uni şi interacționa cu noi, sub influenţa energiilor flăcării vindecării.

Odată ce ajungeți aici, știm cum să vă purtăm de grijă. În esență, în corpul sufletului vostru superior, voi știți cum să ajungeți aici şi singuri; aveți încredere că, pur şi simplu, acest lucru se întâmpla – chiar dacă, atunci când vă treziți, în plan conștient nu vă mai amintiți experienţa trăita. Încă nu trebuie să vă reamintiți. Corpul vostru eteric arată aproape identic cu cel fizic, doar că e mai perfecționat. Atunci când sunteți aici în corpul vostru eteric, veți avea senzația că acesta are o consistenţă aproape fizică. Iată ce vă așteaptă în viitor. Va simți cum corpul vostru transformat are consistenţă fizică, deși se va elibera de multă densitate, iar vibrația sa va fi mult mai înaltă.

In procesul de transformare a conștiinței şi a corpului fizic, voi nu pierdeţi nimic. Încorporați vibrații superioare, mai subtile – şi mai multă lumină. Tot ceea ce veți pierde este o mare parte din densitatea pe care nu o doriți. Corpul vostru va deveni mai rafinat, mult mai frumos, nelimitat, nemuritor şi îl veți simți la fel de fizic ca în prezent, doar că nu veți mai fi nevoiți să trăiți experienţa limitărilor de orice fel. Veți călători cu viteza gândului şi va fi foarte distractiv, vă promit!


Discursul lui Adama cu Maestrul Hilarion - The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!