MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

noiembrie 01, 2019

Meditaţi sau contemplaţi Divinitatea interioară, în timp ce vă plimbaţi în natură




       Pot să spun că cei mai multi dintre voi suferă de un soi de lene spirituală. Sunteţi prea ocupaţi cu "a face" - mai degrabă decât cu "a deveni". Deseori, mulţi dintre cei care şi-au stabilit obiective spirituale caută orice scuză pentru a amâna angajamentul faţă de ei/ele. Ca să nu mai vorbim despre oamenii care nu şi-au găsit încă timp pentru a intra, în mod serios, în ei înşişi, pentru a-şi defini şi nota obiectivele lor spirituale pentru această întrupare. V-aţi gândit, în mod serios şi stălucitor, cum vă veţi îndeplini aceste obiective? Câţi dintre voi înţeleg pe deplin de ce aţi ales să vă întrupaţi aici, în această perioadă? 

       Vă sugerăm să începeţi acum, aruncând toate listele cu ce trebuie să “faceţi” şi să investiţi în dezvoltarea şi integrarea iubirii Divinităţii voastre. Procesul necesită timp, iubire de sine, efort şi angajare permanentă; pur şi simplu, nu se intâmplă de la sine. Prea multe vieţi v-aţi lăsat evoluţia la voia “întâmplării” si mai sunteţi încă aici, în suferinţă şi dorinţe.

       De fapt, în această perioadă nu există nimic mai important pentru voi. Reţineţi, că tot ceea ce faceţi astăzi şi mâine, ca şi ceea ce aţi făcut ieri, are un impact pe termen scurt asupra vieţilor voastre. Dar ceea ce “deveniţi” ca fiinţă Divină întrupată în experienţa umană, rămâne cu voi pentru totdeauna. Oare ce este mai important? Îmi veţi spune: “Dar, Adama, trebuie să ne câştigăm existenţa şi să avem grijă de toate obligaţiile vieţilor noastre tridimensionale!" Iar eu vă spun: “Da, trebuie – dar este important şi să vă îngrijiţi de viaţa voastră, dintr-o perspectivă spirituală impecabilă. În contextul vieţii cotidiene, vă cladiţi caracterul şi vă dezvoltaţi calităţile ascunse ale Divinităţii voastre.”

       Dacă vă stabiliţi priorităţile corect în ceea ce priveşte obiectivele voastre şi învăţaţi să vă administraţi timpul în mod corespunzător, veţi renunţa la activităţile sociale sau de altă natură, care, din perspectiva noastră, sunt o pură pierdere de timp şi energie. Toţi veţi putea găsi măcar o oră pe zi, sau mai mult, pentru a investi în viaţa şi viitorul vostru spiritual, în comuniune cu Sinele Divin. Este absolut necesar să începeţi să vă administraţi mai eficient timpul. Asta face parte din planul de a deveni un maestru al înţelepciunii. Fiţi creativi! Cum credeti că vă uniţi, în iubire şi Divinitate, cu un aspect al dumnezeirii voastre, daca nu sunteţi cu adevărat interesaţi să vă rezervaţi timpul necesar pentru a vă familiariza cu el?

       Aţi putea începe prin a vorbi mai puţin şi a vă gândi mai mult la minunile şi splendoarea Dumnezeului înterior. Meditaţi sau contemplaţi Divinitatea interioară, în timp ce vă plimbaţi în natură. Reduceţi timpul în care staţi la televizor, sau la discuţii superficiale, deoarece acestea nu prea vă ajută în evoluţia voastră spirituală. Mulţi dintre voi ar putea petrece mai puţin timp în magazine. Aproape toţi sunteţi dependenţi de cumpărături - şi cumpăraţi, în mod constant, mai multe lucruri decât vă trebuie, fapt care doar măreşte dezordinea din casele voastre. Asta vă va economisi bani - bani pe care îi veţi putea folosi în alte acţiuni, mai importante. Noi, cei din tărâmul luminii, suntem absolut uluiţi şi derutaţi, văzând cât de dependentă a devenit această generaţie faţă de cumpărături şi de plimbarea prin centrele comerciale, căutând permanent noi fleacuri de cumpărat şi de plimbarea prin centre comerciale. Înţelegeţi, nu? Mai sunt destui factori pe care aş putea să-i menţionez în legătură cu obiceiurile voastre şi care vă ţin agăţaţi de cea de-a treia dimensiune - dar vă las pe voi să-l descoperiţi.

       Rezervaţi-vă timp pentru a vă analiza viaţa, pentru a afla de ce sunteţi aici şi încotro vă îndreptaţi. Rezervaţi-vă timp pentru a vă crea un plan spiritual - şi vă promit ca nu veţi regreta. Adama

The SEVEN SACRED FLAMES - Aurelia L.J - Discursul de la Adama  cu Maha Chohan Planetar, Paul Venețianul

Traducere  Suzi Mirea


Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!