MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

noiembrie 15, 2019

Flacăra Vindecării și Manifestării





Flacăra Vindecării și Manifestării



Cea de-a Cincea Rază 
Principalele calități ale Lui Dumnezeu și acțiunile celei de a Cincea Raze:

Vindecare la toate nivelurile, adevăr, constanță, creație prin
exprimare, abundența Lui Dumnezeu prin inima imaculată a Mariei.

Ziua când este amplificată: Miercuri
Chakra corespunzătoare: Al Treilea ochi
Culoare: Verde

Pietre corespondente: Smarald, Jade,
Chrysoprase, Ruby Zozyte.

Chohan al celei de-a Cincea Raze:
Maestrul Hilarion
Retreat: Templul Adevărului, Creta, Grecia.

Arhanghelii celei de-a Cincea Raze cu Complement Divin:
Raphael și Mama Maria
Retreat-ul lor: Templul vindecării, Fatima, Portugalia.

Elohim din a Cincea Rază cu Complement Divin:
Cyclopea și Virginia
Retreat-ul lor: o zonă limitată, China.






    Maestrul Hilarion vine cu o energie minunată și întruchipează iubirea pură, necondiționată.

   El este întotdeauna gata să ne ajute în creșterea și scopul nostru de a ne întoarce acolo de unde am venit noi. Unul dintre principalele sale focalizări este acela al vindecării, care se adresează tuturor celor care doresc ajutorul lui.

  Vindecarea lui este atotcuprinzătoare și include vindecarea corpului fizic, precum și vindecarea emoțiilor, minții și a Spiritului. El este, de asemenea, profesor în Adevăr și Știință. Hilarion și Frăția lui sunt auto-numiți gardienii acelor binecuvântați copii ai Pământului, care și-au dedicat viața pentru a promova cauza Științei, secretele Naturii și alchimia celei de-a Cincea Rază.




  • •     Hilarion a fost marele preot al Templului Adevărului pe Atlantida și el a transportat Flacăra Adevărului în Grecia, cu puțin timp înainte de scufundarea continentului. Focalizarea adevărului pe care le-a stabilit a devenit punctul focal al Oracolului din Delphi, un loc în care înalții inițiați ai acelui templu au acționat ca mesageri ai Lui Dumnezeu sub sponsorizarea lui Pallas Athena de sute de ani.

  • •      Hilarion a fost întruchipat ca Saul din Tarsus, care a devenit mai târziu Apostolul Pavel în timpul slujirii lui Isus. El este cunoscut pentru întâlnirile sale spirituale în Hristos în acea întruchipare.

  • •      Ca Sfântul Hilarion (290-371 DC), a fost fondatorul monahismului în Palestina. A petrecut douăzeci de ani în deșert, pregătindu-se de misiune înainte de a efectua primul său miracol. Mulțimile s-au adunat pentru a fi vindecați de boli și spirite necunoscute. Viața lui era plină de miracole în vindecare pentru toți cei care au venit să-l vadă și a ascensionat în aceea Viață. Darurile sale de vindecare au fost foarte aproape de ale unui inițiat.

  • •     Şi-a construit reputația ca un mare vindecător, cu adevărat capabil să aducă sufletele la o soluţionare spirituală și înțelegerea problemelor lor. El a fost, de asemenea, capabil să vindece cu atingerea unei mâini sau a poruncii: "Fii întregit". A intrat în umbra "Prezenței EU SUNT", fiind umil înaintea Lui Dumnezeu și a semenilor săi. El i-a dat Lui Dumnezeu slavă pentru miracolele vindecării făcute prin el. La momentul încheierii lucrărilor sale și a vieții minunate, Maestrul Hilarion şi-a făcut în cele din urmă  Înălțarea în anul 371 d.Hr.


The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!