MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

noiembrie 18, 2019

Recunoştinţă Corpului Elemental în perfecţiunea Divină




Toată lumea în formă umană are la dispoziție un "corp elemental" de mare inteligență care animă și controlează mecanismul corpului fizic. Din când în când, devine antagonist față de forma în care este atribuită atunci când există abuz și nici o iubire pentru trup sau recunoștință față de corpul elemental pentru dedicarea și fidelitatea serviciului pe care îl face. Corpul elemental este de multe ori necesar, și servește energia aceluiași flux de viață din momentul primei încarnări pe planeta Pământ, și până când sufletul ajunge la Înălțare.

Acest corp elemental a fost adesea forțat de Lorzii Karmei să activeze, și să mențină corpul fizic pentru care i-a fost atribuit de fiecare dată, când sufletul ia o nouă încarnare. Este elementul corpului care ajută bătăile inimii voastre, activează sistemul nervos și are grijă de funcțiile corespunzătoare ale sistemului nervos, organele și toate sistemele. Acesta poate fi mustrat, atunci când orice parte a corpului fizic, încetează să funcționeze corect.

Adevărul este că, din cauza folosirii abuzive a voinței libere și a lipsei de măiestrie și iubirea față de corpurile emoțional, mental, eteric și fizic necontrolate ale sufletului, aceste energii creează haos în corpul fizic. Corpul elemental este atunci forțat să muncească foarte mult pentru a repara astfel de daune repetitive, fără a primi vreodată recunoașterea sau recunoștință față de sufletul pe care îl slujește atât de fidel. La fel, cum îți place pentru a primi recunoaștere și recunoștința pentru serviciile pe care le oferiți altor persoane, ființe, este important să recunoașteți corpul vostru elemental zilnic, trimițându-i valuri de Iubire, Lumină Aurie și recunoștință nesfârșită. Această atitudine creează o afinitate între tine, corpul elemental și forma fizică pentru mai multă armonie și sănătate mai bună. Ierarhiile corpului elemental sunt Elohimii Primei Raze a Voinței lui Dumnezeu, Hercule și Amazonia.

Corpului tău elemental este de aproximativ trei la patru picioare înălțime și uită-te la tine cu perfecțiunile si imperfecțiunile pe care le-ai creat. Acesta este veșmântul tău. De cele mai multe ori se află pe umărul tău, și cei care sunt în stare să vadă elementalii, adesea văd corpurile elementale ale fiecărei persoane. Corpul tău elemental dorește, a descoperi perfecțiunea divină în corpul tău din nou.

Înainte de căderea în conștiință, corpul elemental al fiecărui om nu știa imperfecțiunea și a fost instruit să vă mențină corpul în sănătate perfectă, frumusețe și eleganță. Prin folosirea abuzivă a voinței libere și a creației karmice, elementul corpului a fost forțat să integreze în corpul fizic energiile datoriilor karmice ce ați suferit prin lipsa iubirii, a urii de sine, a violenței și a neglijenței în gânduri, acțiuni și sentimente.

Vă rugăm, să vă iubiți, să vă exprimați multă recunoștință, iubire profundă şi compasiune pentru corpul tău elemental. Corpul tău elemental va face, de asemenea, ascensiunea cu voi și dorește să vă ajute pe deplin în acest proces. Acest lucru înseamnă că va absolvi la un nivel superior de serviciu, pe care toţi elementalii corpului aspiră la evoluția lor.

The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.


A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!