MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

noiembrie 05, 2019

Ajuns la poarta Flăcării Înălţării




      Aurelia – Adama, poţi să ne descrii această Flacără?

    Adama -  Flacăra conţine frecvenţa şi culoarea tuturor celorlalte Flăcări. O vedeţi sau o simtiţi ca o lumină strălucitoare, limpede, uluitoare, care atunci când atinge, dizolvă tot ceea ce nu este perfecţiunea Iubirii. Puterea şi strălucirea ei sunt nelimitate. Ea susţine lumile în armonie şi frumuseţe perfectă.

    Cei care o invocă şi lucrează cu ea trebuie să fie pregătiţi pentru schimbare. Dupa ce eşti atins de această Flacără, nu vei mai fi niciodată la fel. Bineînţeles că toţi pot lucra cu ea, dar, la intensitate maximă, ea are capacitatea de a-l transforma complet pe iniţiatul care a ajuns la poarta Inălţării. Când veţi fi, în sfârşit, pregătiţi pentru a face acest salt în evoluţia voastră, veţi fi scufundaţi în frecvenţa acestei extraordinare energii a Înălţării. Ea vă va arunca la acel pas final, unde focurile Iubirii vor consuma toate limitările umane. Vă veţi recăpăta întreaga conştiinţă, iar corpul vă va deveni complet nemuritor. Atunci veţi fi invitaţi să vă alăturaţi “nemuritorilor”, ca maestrul înălţat, păşind în cea mai măreaţă stare de libertate spirituală şi reconectare conştientă cu Creatorul şi cu tot ceea ce există în inima Lui. Atât de puternică este, prieteni, Flacăra Înălţării!

    Aurelia – Cum putem ajunge, în mod conştient, la acest nivel de frecvenţă şi cum îl putem menţine?

    Adama – Aceste informaţii au fost oferite tot timpul locuitorilor Pământului, cu foarte mult timp în urmă, dar şi în această perioadă, prin intermediul unei game largi de scrieri şi transmisii. V-au fost prezentate în atât de multe ambalaje, culori cu atâta simplitate, încât nu reuşiţi să le recunoaşteţi.

    Dacă nu învăţaţi în amănunt, nu integraţi în inima şi nu deveniţi învăţătura sau cheia înţelepciunii cu care intraţi în contact, ea rămâne doar o “simplă informaţie” stocată în dezordinea din mintea voastră şi pe care o uitaţi curând. În final, ea nu duce la progresul evoluţiei conştiinţei voastre. Cunoaştem persoane care au citit sute de cărţi de spiritualitate, au o mulţime de cunoştinşe mentale, dar, deoarece nu au integrat această cunoaştere pentru a-şi exprima Divinitatea, progresul lor spiritual este mic.

      De fapt, sunteţi bombardaţi cu foarte multe informaţii, din nenumărate cărţi pe care le citiţi şi din numeroasele seminarii şi conferinţe la care participaţi. Pentru mulţi dintre voi, toate sunt şi acum simple “informaţii”, pe care mintea voastră nu numai că nu le poate procesa, dar nu le poate integra. Doar inima poate face asta – şi nu mintea umană. Permiteţi-mi să vă spun din nou, pe scurt, ce v-am spus înainte şi ceea ce alţii au spus şi ei, sperând că dacă vom repeta suficient de multe ori, vorbele noastre vor pătrunde destul de adânc, pentru ca voi să puteţi menţine frecvenţa eforturilor depuse pentru evoluţie. Am spus deseori că “Înălţarea” nu presupune realizarea prea multor lucruri, ci totul se rezumă la a deveni, a manifesta, a vă aminti să vă trăiţi vieţile, ca Zei si Zeiţe ce sunteţi.

     Înseamnă să acceptaţi complet Divinitatea care există deja în voi, prin extinderea conştiinţei voastre ca Fiinţe de Iubire şi trăind după înţelepciunea inimii.

      Este atât de simplu, dragii mei.
      Dacă deveniţi astfel, nu mai aveţi nevoie de nimic altceva.

    Toate acestea există deja şi trăiesc în voi. Vă reamintesc faptul că nu există nimic în afară de Sine.

The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.


A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!