MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

noiembrie 02, 2019

Flacăra Înălțării de Purificare




  
Lord Serapis Bey

Raza a Patra

Principalele calități ale Lui Dumnezeu și acțiunile celei de-a Patra Raze:
Puritate, integritate, conștiința lui Hristos și a deveni Dumnezeu
prin conștiința Mamei Divine.

Ziua când este amplificată: Vineri
Chakra corespunzătoare: Baza Coloanei vertebrale
Culoare: Albă
Pietre corespondente: azurite, cuarț de zăpadă

Chohan al celei de-a Patra Raze:
Domnul Seraphis Bay
Retreat-ul său: Sala Mare a Înălțării
Templul din Luxor, Egipt


Arhanghelii celei de a Patra Raze cu Complementul Divin:
Gabriel și Hope
Retreat-ul: între Sacramento și Muntele Shasta SUA


Elohim al celei de-a Patra Raze cu Complementul Divin:
Puritate și Astrea
Retreat-ul lor: lângă Golful Arhanghelilor, Rusia





Despre Lordul Serapis Bey


Lordul Serapis Bey este Chohan al celei de-a Patra Raze, gardian al Flăcării Înălțării. El este disciplinar, cunoscut de secole pentru disciplina sa strictă. Reala disciplină nu este controlul asupra alteia pentru a contracara progresul înnăscut, ci mai degrabă ține sub control calitățile umane pentru a permite Sinelui Real să aibă o expresie. 

Acest lucru este esențial pentru atingerea Înălțării, care este punctul culminant al tuturor realizărilor. El este dedicat perfecțiunii sufletului prin compasiune, răbdare, înțelegere și auto-disciplină. 

El îi ajută pe toți cei care îl cheamă în dezvoltarea aptitudinilor intuitive și creative ale inimii. Lordul Serapis Bey poate fi chemat să vă deschideți ochii spre frumusețea creațiilor Lui Dumnezeu. El îi ajută pe toți cei care îl cheamă exprimându-și aspectele creative ale inimii.



Realizări ale Lordului Serapis Bey

•        Serapis Bey a fost întrupat ca un mare preot în Templul Înălțării în Atlantida cu mai mult de 11.500 de ani în urmă. El este cel care a adus Flacăra Înălțării din Atlantida în Egipt chiar înainte de distrugerea acelui continent.

•       Serapis Bey a petrecut multe vieți de-a lungul Nilului și ca faraonul egiptean Amenhotep al III-lea (1417-1379 î.Hr.) a fost numit "Magnificul". El a adus Egiptul până la înălțimea prestigiului diplomatic, a prosperității și a păcii. Extensia lui în construirea monumentelor, palatelor și templelor, incluzând şi construcția - Templul din Luxor.

•       Cea mai familiară încarnare a lui a fost Leonidas, rege al Spartei, marele războinic care a condus spartanii în faimoasa bătălie de la Thermopylae, Grecia.

•          Serapis Bey s-a înălţat în jurul 400 î. Hr.


The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.


A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!