MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

noiembrie 24, 2019

Ajunşi în punctul în care oglinzile nu mai există



        Adama - Da, prietene. 

  • De fiecare dată când rezolvi aceste lucruri în interiorul ființei tale, cobori din ce în ce mai adânc. Cojești strat după strat, iar unele se află foarte adânc.

  • Fiecare are de eliminat propriul său tip de straturi, dar, în general, există multe astfel de straturi cu care trebuie lucrat.

  • Atunci când crezi că lucrurile s-au rezolvat, când te simți mai bine şi consideri că totul s-a sfârșit, începe iar, pentru că vindecarea să se facă la un nivel mult mai adânc. 

  • Acesta este motivul pentru care acum, în această perioadă specială a ultimei întrupări, pentru mulţi dintre voi pare – mai mult decât oricând – să nu se mai termine. În această viaţă se adună totul – nu numai din una sau şase întrupări, ci din toate incarnările voastre pe Pământ.

  • Toate se manifestă acum în viețile voastre pentru a fi vindecate;orice lucru cât de neînsemnat.
  • Poate să vi se pară mai rău ca înainte, dar, de fapt, este mult mai puțin.
  • Azi priviți totul în mod conștient, lucru pe care nu l-ați mai făcut niciodată.

Discursul lui Adama cu Maestrul Hilarion - The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!