MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

octombrie 12, 2019

Flacăra Iubirii






       Adama - Salutări, Aurelia, sunt Adama. Intelegerea mea este ca tu şi prietenii tăi ar dori să discutăm despre flacăra plină de iubire.

       Aurelia - Da, Adama, este dorința mea, precum și a celor care sunt cu mine. Sunt deja multe lucruri despre care am spus și am scris despre Iubire, dar totuși nu este pe deplin înțeles, chiar şi de inițiați. Noi, ca oameni la suprafață, indiferent de cât de mult ne străduim să aplicăm conștiința iubirii, totuși adesea intrăm în dualitate și hotărâre. Vă rog să vorbiți încă o dată despre Iubire, pentru ca inimile noastre să poată fi umplute de nectarul delicios al acelei vibrații.

       Adama - surorile și familia mea iubită, vă iubesc pe atât de mult. Noi toți din Telos suntem atât de recunoscători pentru aceia dintre voi care doresc să înțeleagă misterele iubirii la un moment dat mult mai profund. Nu vă descurajați, înțelegerea ta deplină este în evoluţie și pe măsură ce continuați şi vă străduiți să încorporați această minunată energie, ea continuă să se amplifice în voi. Într-o zi, nu prea departe, va fi o mare plăcere să vă invităm în cele din urmă să vă întoarceți printre noi, în țara Iubirii și a Luminii. Mulțumesc foarte mult pentru că mi-ai dat această ocazie de a vorbi despre Iubire. Deși sunt un maestru al Razei Albastre, discutând subiectul iubire rămâne unul dintre preferatele mele.

       Mai întâi de toate, permiteți-mi să vă dau unele fundaluri. Flacăra iubirii este una dintre cele Şapte Flăcări ale Lui Dumnezeu care acţionează pe planetă pentru omenire. Culoarea iubirii se extinde în mari varietăți de frecvențe, tonuri şi culori, variind de la roz foarte deschis la cea mai adâncă lumină aurie rubin, în mii de combinații de raze ale iubirii. Iubirea este liantul şi vibraţia care păstrează toate creaţiile Lui Dumnezeu să funcţioneze împreună în perfectă ordine, armonie şi frumuseţe măiestuoasă. Iubirea este cel mai bun vindecător şi regenerator.

       Maestrul Paul Veneţianul este cel care deține acum funcția celei de-a Treia Raze a Iubirii, devenind el însuși întruparea Flăcării pure a Iubirii Lui Dumnezeu pe planetă.

       Cea de-a Treia Rază este conectată la chakra inimii, mărind Iubirea Sinelui Divin și uman. Calitățile divine ale Iubirii sunt, printre multe altele, omniprezența, compasiune, milostenie, caritate și dorința de a fi Dumnezeu în acțiune, prin iubirea Spiritului Sfânt. Datorită măiestriei sale a Flăcării eterne a Iubirii Cosmice, Maestrul Paul Venețianul deține, de asemenea, funcţia de Maha Chohan pentru planetă. În această poziție în ierarhie, el întruchipează în acest moment energia a ceea ce vă este cunoscută ca fiind în Slujba Spiritului Sfânt. Acesta este un departament foarte complex și minunat care ar putea umple multe capitole ale unei cărți.

       Există mai multe retreat-uri sau temple ale Flacării Iubirii de pe planetă.  Avem un frumos Templu al Iubirii aici, în Telos, și există Temple ale Iubirii  în toate oraşele subterane și eterice ale Luminii, nu numai pe această planetă, ci pe tot cuprinsul acesteia și în alte universuri.

       Paul Venețianul, un francez în ultima sa încarnare, este gardian al unui retreat eteric al celei de-a Treia Raze sub Castelul Libertății din Sudul Franței. El mai are un alt retreat în apropiere de Templul Soarelui din Orașul New York. Există, de asemenea, un retreat spiritual al Elohimilor Iubirii, Hero și Amora, flăcări gemene ale Iubirii, în jurul lacului Winnipeg, în Manitoba, Canada, și un alt minunat templu creat și păzit de Arhanghelii celei de-a Treia Raze, flăcări gemene ale Iubirii, Chamuel și Caritate, în St. Louis, Missouri, Statele Unite ale Americii.

The SEVEN SACRED FLAMES - Aurelia L.J - Discursul de la Adama  cu Maha Chohan Planetar, Paul Venețianul

Traducere  Suzi Mirea


Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la "inimă la inimă" cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!